Orijinalini görmek için tıklayınız : ilgililere
çncelikle mrb ben naz daha yeni üye oldum ukalanın en yakın arkadaşıyım sanırım dün bi tartışma çıkmış ve demet yasaklanmış bu tartışmanın sebebi sarhoş hnm çünkü tanışalı kaynaşalım die bi bölüm var orada ukala herkesi çok seviyorum yazmış sarhoş da nerden tanıyonda seviosun falan die başlamış birsürü şey yazmış bence tek tereflı değil bu ukalaya ne verilmişse ceza olarak şarhoşa da verilmeli kimse modluğuna yöneticiliğine güvenipte böyle şeyler yapmasın bunun dikkate alınmasını istiyorum lütfen NAZ
EmRuLLahPaşa
16.10.07, 13:58 PM
Katiliyorum Naz A
evet bende naz a katılıyorum..çunku sayın yönetıcımız yonetıcılığı kendı çıkarları ıçın kullanıyor
u_k_a_l_a
16.10.07, 15:12 PM
bende katılıorum naza çünkü yöneticiden çok tehtitçi gibi
EmRuLLahPaşa
16.10.07, 15:19 PM
cem gibi yöneticiniz varsa sorun yok
cem gıbı yönetıcın olsun derdın olmaz:x:
Arkadaşlar burada biri veya birileri yöneticilik hakkını elde etmişse sizden fazla birşey biliyordun bu kesin bir ikinciside yöneticiyle böyle konuşma hakkını size kim veriyor bu siteye geliyorsanız lütfen bulundugunuz seviyeyi biliniz...
u_k_a_l_a
17.10.07, 08:22 AM
efe kardeş çok güzel konuşmuşsun da yönetici bizimle kızımlı falan konuşma hakkına sahipmi.Yönetici tamam olabilir ama bu kimseyi tehdit etme kızımlı falan konuşma hakkını alamaz.Onada bu hakkı kimse vermiyo.
EmRuLLahPaşa
17.10.07, 08:45 AM
yürü beeeeee kim tutar
Rütbeli Paşa
17.10.07, 08:49 AM
:D.................
u_k_a_l_a
17.10.07, 09:03 AM
kimse paşa kimse
Rütbeli Paşa
17.10.07, 09:08 AM
çncelikle mrb ben naz daha yeni üye oldum ukalanın en yakın arkadaşıyım sanırım dün bi tartışma çıkmış ve demet yasaklanmış bu tartışmanın sebebi sarhoş hnm çünkü tanışalı kaynaşalım die bi bölüm var orada ukala herkesi çok seviyorum yazmış sarhoş da nerden tanıyonda seviosun falan die başlamış birsürü şey yazmış bence tek tereflı değil bu ukalaya ne verilmişse ceza olarak şarhoşa da verilmeli kimse modluğuna yöneticiliğine güvenipte böyle şeyler yapmasın bunun dikkate alınmasını istiyorum lütfen NAZ
bi insanın birini sevebilmesi için tanıyo olması lazım siteye dalıpta seviyom bilmemne yazamaz saçmalık bu:c: yönetici olmak için çalıştım ve bunu hakederek aldım.yetkilerimi kullanmayacaksam modlukta ne işim var.ben kendime göre haklıyım ukala'ya karşı hiç bi tepkim yada yanetkim yok benim için üyeden başka bişi değil.
onu ben deneme mod yaptım,araştırma yapmadan konu açıyor düzelttim çünkü görevim bu.
benimle herkes haddini bilerek konuşursa bende ona göre konuşurum.huzursuzluk çıkartanın siteye girmesini engellerim.1 günlüğüne ban'lamıştım.Kişiliğime karşı yada yöneticiliğime karşı en ufak bi hakaret yada itiraz olursa gene aynı şeyi yaparım.
aynı durumda Arif yada Cem olsaydı kimse sesini çıkartmazdı neden bende bu yükselişler.unutmayın onlarla birlikte ben bugüne geldim.bu site benim.herşeyi ile benim ve en ufak bi zarar yada hasarda gözümü kırpmadan gerekeni yaparım
TEŞEKKÜR EDERİM
konu kilit
bi insanın birini sevebilmesi için tanıyo olması lazım siteye dalıpta seviyom bilmemne yazamaz saçmalık bu:c: yönetici olmak için çalıştım ve bunu hakederek aldım.yetkilerimi kullanmayacaksam modlukta ne işim var.ben kendime göre haklıyım ukala'ya karşı hiç bi tepkim yada yanetkim yok benim için üyeden başka bişi değil.
onu ben deneme mod yaptım,araştırma yapmadan konu açıyor düzelttim çünkü görevim bu.
benimle herkes haddini bilerek konuşursa bende ona göre konuşurum.huzursuzluk çıkartanın siteye girmesini engellerim.1 günlüğüne ban'lamıştım.Kişiliğime karşı yada yöneticiliğime karşı en ufak bi hakaret yada itiraz olursa gene aynı şeyi yaparım.
aynı durumda Arif yada Cem olsaydı kimse sesini çıkartmazdı neden bende bu yükselişler.unutmayın onlarla birlikte ben bugüne geldim.bu site benim.herşeyi ile benim ve en ufak bi zarar yada hasarda gözümü kırpmadan gerekeni yaparım
TEŞEKKÜR EDERİM
konu kilit
sadece guluyorum :haha::puah:
Rütbeli Paşa
17.10.07, 09:24 AM
son gülen iyi güler;)
belki konuda konuşmaya hakkım yok yani her konuştuğumda sen konuşma dedikleri içindir ama şunu söylemeden geçemicemki bu sıralarda sitede çok tartışma çıkıo yeliz veya demet haklı verya haksız orası beni ilgilendirmez ama sitede sohbet edilen yerde çıkan tartışmalar beni rahatsız ediyo daha bugün yeni bir tartışma olmuş sanırım yeni üylerden biriyle naz ve u_k_a_l_a arasında geçmiş 3'ününde savunulcak bişeyleri yook ama birazda şöle düşünün bu siteye yeni üyler geliyo ve sitenin hemen girişinde bir sohbet bölümü var ve tartışmalar var böyle bişeye ihtiyaç duyuyorsak eğer yeni bir bölüm açalım adıda rahatlama yeri yada tartışalım yada açık oturum bunu admin co admin veya yönetici karar versin ben huzsur içinde sevence ve kıskanılmayan bir site istiyorum belki haddim değil belki bende yeniyim ama az çok bu işlerin içindeyim belki yeliz kadar etkili değilim ama bazı kelimelerine cümlelerine bende katılıyorum ve herşey olurken ben burdaydım bütün konuşmaları biliyorum neyse iyi paylaşımlar umarım adminlerin dikkatini çeker
tartışmak yok biiiiirrr
userler modlara
modlar süperlere
süperler yöneticilerine karşı daha saygılı olsun ikiiiiiii
chat penceresinde tartışma olursa chati kaldırırım üüüüüççç
ister dinleyin ister dinlemeyin birine kızıp açtığım bu siteyi yine birinize kızar kapatırım...
Rütbeli Paşa
19.10.07, 09:49 AM
emredersin patron:D
Cadı haklı ;) ben konuşmalarım ve yazılarımda daha dikkatli olucam.diğer üyelerde dikkatli olursa bi sorun olmayacak;)
emredersin patron:D
Cadı haklı ;) ben konuşmalarım ve yazılarımda daha dikkatli olucam.diğer üyelerde dikkatli olursa bi sorun olmayacak;)
emın ols sen dıkkatlı olursan herkez daha dıkkatlı plur.....
sago eğer yelizin yazdığı bir mesaja ya da konuya sırf aksi cevap vermek amacı ile bir mesaj yazdığını görürsem hissedersem ya da öyle bir şey kulağıma gelirse ömür boyunca user olarak kalırsın haberin olsun kardeşim
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.