Orijinalini görmek için tıklayınız : Yetkililerin Dikkatine
arif ve cem sitede aynı ip yi kullanan bi dünya kişi var nerdeyse bunlardan 3 ü sago emrullahpaşa ve arabistan adlı üyeler arabistan ersunun sevgilisi olduğunu savunuyor fakat ersuda onun emrullahpaşa olduğunu söylüyor yaptığım küçük araştırmalarda bu 3 kişinin aynı ip adresli olduğunu gördüm aslında bulduğum 2 kişi daha var ama onlarıda söylerim gerekenin yapılmasını istiyorum bende yaparım ama sizin bilenizide istedim
CaDı
Ayyas Luis
22.10.07, 18:00 PM
paşa sende az deilsin he :haha:
sagoo bikerede elin ayağın dursun yaw ne yaramazsın sen
türk telekom sürekli modem kapamasında ve elektrik kesintilerinden sonra IP adreslerini değiştiriyor sanırım bu kombinasyonlardan aynı insanlar nasiplenmiş olabilir çünkü benim ile aynı IP adresinden mesaj atan üyeler de var gibi görünüyor sizin bakmanız gereken yer üye olurken kullandığı IP adresidir ortada telekomdan kaynaklanan bir yanlışlık var aslında yanlışlık değilde neyse...
not:aynı IP adresi belli bir süre sonra başka adsl kullanıcılarına da veriliyor örnek isteyen modemini kapatıp 30 saniye sonra açsın IP adresinin değiştiğini görecek saygılar
u_k_a_l_a
23.10.07, 11:43 AM
evet benle de ariflin aynıymış hatta nazın öle diolar
[K.m]MaJoR
23.10.07, 15:43 PM
ARİF ABİ haklı TÜRKTELEKOM biraz sapıttı interneti hızlandırıcam diye kastıran TELEKOMA sonsuz saygılar ayrıca aynı ıp ile girmelerinde bi sorun yaratacağını sanmıyorum o 3 şahsiyette siteye bir saldırı yapmıcaklarını farz edersek bırakalımda bağlansınlar :) RELAX olun az :D geniş düşünün :D
tamam arif haklı olabilirsin ama dğn sago itiraf etti akabinde demetle nazında aynı kişi olduğunu söledi ve demet nazla 1 yıldır görüşmediğini söylemiş sitede ama bana dün aynı yerde çalışıyoruz dedi ya ersu yalan söylüyo yada demet çünkü sago arabistan olduğunu söyledi
u_k_a_l_a
23.10.07, 17:14 PM
ya cadı ben yalan sölemiorum vet 1 senedir görüşmüyorum ama naz 1 hafta boyunca benim iş yerimdeydi ve aynı bilgisayarı kullandık evdede aynı bilgisayarı kullandık çok saçma ve sago itiraf etti ve öyle bişey olsa bende söylerdim yalan söylemio burada kimse
hey beee
nelerle uğraşıyoruz
u_k_a_l_a
24.10.07, 08:02 AM
bence de ya hiç uğraşılmıck şeyler
senin için olmaya bilir ama bu benim görevim sayılır sayın mod
Rütbeli Paşa
24.10.07, 16:27 PM
cadı haklı böyle bi durum varsa düzeltilmesi lazım üyenin bir tane girişi olmalı 10 tane değil;)
isteyen istediği kadar üye olabilir...
konu kapanmıştır...
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.