PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Elimle Dikiş Dikerim

HAKANKULkarabük
30.10.07, 09:41 AM
ben elimle dikiş dikerim...hemde normal dikiş değil hakiki zincir dikişi...şuan için 500 saate yakın ELİMLE dikiş diktim...

u_k_a_l_a
30.10.07, 09:49 AM
çokk iyi bi erkek olmana rağmen bayanlardan daha marifetlisin yanlış anlama ters bi anlamda sölemiyorum. Ama herkez kolay kolay yapamaz dikiş dikmek aslında çok da kolay bişey değil.İnsan içinden ne geliyosa yapmalı bence teşekkürler hakan

HAKANKULkarabük
30.10.07, 10:14 AM
yooo kesinlikle yanlış anlamadım...bana göre insan çoğunluğun yaşadığı gibi değil kendi hayat felsefesine göre yaşamalı..
ve kendi ayakları üzerinde durmayı bilmeli...hem ben çamaşırımıda kendim yıkıyorum detarjanım falan ayrı...elbise sebetim ayrı kendim makineye atıp sonrada ipe seriyorum...ayrıca zevkle yemekte yapabiliyorum...yani anlayacağın benimle evlenecek kız yaşadı artık her işi bana yaptırır..akşama kadarda pembe dizi izler komşuya laflamaya gider...

u_k_a_l_a
30.10.07, 10:27 AM
evet ya senle evlenen yaşadı çok iyi hrm titizsin hem beceriklisin kendi ayakları üzerinde durmalı insan çok doğru söylüyosun iler de neyin ne olucağı belli olmuyo çünkü :x: sen bu yolda devam et

the_yas
31.10.07, 09:00 AM
bende elimde nakış yapıyorum :)

u_k_a_l_a
31.10.07, 09:28 AM
oda çok güselllll :x:

JASMIN:/
08.11.07, 23:35 PM
çok ilgimi çekti yaa, ölsem bi erkeğin böle şeyler diyecei aklıma gelmezdi..