PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : erkeklerin 5 günahı...:)

CaDı
04.11.07, 13:47 PM
ABD'deki bir araştırma, erkeklerin kendilerine bile itiraf edemediği günahlarını gözler önüne serdi.

1- Fantezilerdeki kız arkadaş

Kız arkadaşınız güzelse sevgilinizden uzak tutun. Çünkü kız arkadaşınızla ilgili kurduğu hayaller ilk sırada yer alıyor. Her 100 erkekten 70'si fantezilerinde sevgilisinin kız arkadaşını hayal ediyor.

2- Özel sırrınız kalmaz

Erkeklerin çoğu özel olayları, sırları arkadaşlarıyla paylaşıyor. İlişki henüz ilk devresindeyse erkek özel anların tamamını arkadaşlarına anlatabiliyor. Ancak gerçek anlamda bir sevgi söz konusuysa cinselliği değil de yaşanan sıkıntıları çok güvendiği dostlarıyla tartışıyor.

3- Kaba kuvvete dizgin

Erkekler, içlerinde var olan vahşilik güdüsüne kadınların önünde mümkün olduğu kadar engel oluyorlar. Ancak özellikle büyük kavgalarda içlerinden bir iki tokat atmayı geçiriyorlar. Kendini tutabilenler 'centilmen erkek' olmaya devam ediyor, tutamayan ise kadınlara şiddet uyguluyor.

4- İltifattan hoşlanırlar

Hep kadınların iltifat duymaktan hoşlandığı düşünülür. Oysa araştırmalar erkeklerin de bu konuda çok hassas olduğunu ortaya çıkardı. Erkeklerin yüzde 40'ı iltifat aldıklarında kendilerini her zamankinden daha enerjik hissediyor.

5- Her an aldatmaya hazır

Erkekleri bazen hormonlar yönetiyor. Araştırmaya katılan her 100 erkekten 60'ı eline fırsat geçtiğinde ve yakalanma riski olmadığına emin olunca aldatmaktan çekinmeyeceklerini dile getiriyor.

Salih
04.11.07, 13:53 PM
abd dekilerin günahları beş ile bitmez günahkar zırtolar:haha:

[K.m]MaJoR
04.11.07, 13:55 PM
tıpkı ben :c:

URFALI
04.11.07, 16:56 PM
ya bak şimdi ben gene merak ettim
kim yapmış bu araştırmayı?
kaynak yokmu kaynak :)

CaDı
04.11.07, 19:53 PM
dünya istatislik kurumu :D

AYGUNNN
15.02.08, 09:35 AM
5- Her an aldatmaya hazır

Erkekleri bazen hormonlar yönetiyor. Araştırmaya katılan her 100 erkekten 60'ı eline fırsat geçtiğinde ve yakalanma riski olmadığına emin olunca aldatmaktan çekinmeyeceklerini dile getiriyor............... yok artık bu kadarıda fazla sırf aldatma işinde sizin kadar profesyonel olmadığımız için daha sık yakalanıyoruz diye böyle bi genelleme yapılırmı canım.hem bu yüzde altmış hangimiziz bunu araştıranların içinde hiç erkek (hadım edilmemiş kılıbık olmayan normal erkek)varmı? .hatta böyle bi araştırma varmı yada bu araştıranlar kadınların bayıldığı şu saçma sapan 20 tane soru sorup bi de puanlayıp şıp diye sizi size anlatan türden akademik.(!) bilimsel (!)mantıklı (!)çalışmaları yapan magazinciler olmasın günlük fallar kadar bilimseldirler eminim :) hem bizi hormonlar yönetiyo da sizde çipmi takılı:)ve son olarak da herbiri gün gibi açık bi şekilde saçma olan bu delillere dayanıpda bu önyargıya vardığınıza göre bizim hormonlar sizin çiplerden daha mantıklı sayılmazmı :)

wanzan
08.04.08, 09:04 AM
yok kardeşim ben aldatmaya karşıyım
her zaman

...NMT...
09.04.08, 16:11 PM
aahhh bu erkekler var yaaa....
hiç birine güven olmaz

tmm bütün erkekler aynı olmayabilir ama çoğu öle

nedoş
09.04.08, 17:53 PM
size katılıyorum kızlar bütün erkekler değil ama az sayıdada degiller....aldatma konusunda....yürekten seven erkek aldatamaz....vicdanı onu bırakmaz....yapamaz....gerçek seviyorsa....

...NMT...
09.04.08, 18:24 PM
ama
hiç bi erkekte gerçekten sevemez
sevenler olabilir arada ama onlarda az yane

...E...A...Æ...
09.04.08, 21:43 PM
İŞİn Kotusu Bu Arasirma Sadece Abd De Yapilmis Turk Erkeginde Yapilsa Sevglimin Arkadasi Namusumdur Der Bakmaz Ayip Yavs :d Hem Neden Gercekten Seven Erkek Yokmus Asil Gercek Sevgiden Anlayan Kiz Yok Cunku Heresyi Gusellik Sanan Bazi Kizlar Yuzunde Erkekler Mutlulugu Baska Yerde Aramak Zorunda Kalir Bunlari Hic Dusundunuzmu Ki ???? Nys Tesekkurelr Cadi Sende Bu Erkek Lere Taktin Kafayi Sonumuz Hayrola:d

...NMT...
09.04.08, 23:29 PM
ya bi kere bayanlar her zaman erkeklerden daha fedarkardır
aşk ta fedakarlık ister.yane bayanlar erkekelrden daha çok sever
erkekte heran bi aldatma potansiyeli vardır.ama bayanlar erkek aldatmadıkça hiç bişey yapmaz
ayrıca şu kız arkadaş meseleside doğru yane
güzel bi kız görseler hemen başlarlar hakkında konuşmaya
yalan mı????:D

nedoş
10.04.08, 13:46 PM
doğru diyorsun canımcım....geçek seven erkek sayısı azaldı .....eskilerde daha çok aş sevgi vardı.....

...NMT...
10.04.08, 14:08 PM
evet ya
eskiden ne güzel aşklar varmış
keşke yine olsa ama dünya değişiyo
dünya deiştikçe insanlarda deişiyo
hiç bişey eskisi gibi kalmıyo

ZfrMrv
10.04.08, 14:27 PM
Her Canlı Bir Eş Arar Kendine Taşın Kalbi Yoktur.Onuda Yosun Sarar
misali.
herkes kendine bir eş arar ama.erkekler istedigi kadını bulana kadar huyundan vaz geçmez:D

...NMT...
10.04.08, 15:45 PM
:D
o zaman bi türlü bulamaz istediği kadını
çünkü hiç bi zaman deişmezler
hepsi hemen hemen aynı
şimdiye kadar huyundan vazgeçen bi erkek görmedim

wanzan
11.04.08, 09:42 AM
aahhh bu erkekler var yaaa....
hiç birine güven olmaz

bak bu laf birilerine dokunur ama
söylim
:D

wanzan
11.04.08, 09:45 AM
İŞİn Kotusu Bu Arasirma Sadece Abd De Yapilmis Turk Erkeginde Yapilsa Sevglimin Arkadasi Namusumdur Der Bakmaz Ayip Yavs :d Hem Neden Gercekten Seven Erkek Yokmus Asil Gercek Sevgiden Anlayan Kiz Yok Cunku Heresyi Gusellik Sanan Bazi Kizlar Yuzunde Erkekler Mutlulugu Baska Yerde Aramak Zorunda Kalir Bunlari Hic Dusundunuzmu Ki ???? Nys Tesekkurelr Cadi Sende Bu Erkek Lere Taktin Kafayi Sonumuz Hayrola:d

evet katılıyorum by_hayalci

wanzan
11.04.08, 09:45 AM
doğru diyorsun canımcım....geçek seven erkek sayısı azaldı .....eskilerde daha çok aş sevgi vardı.....

sevmek eskidenmiş

...NMT...
11.04.08, 22:22 PM
hemde çok eski
ayrıca kime dokuncakmış benim o sölediğim
dokuncak adam yokki piyasada:D:D:D

ZfrMrv
11.04.08, 23:03 PM

yaaa benım kuzen budur ıste.aynı kafadayız:D
helal be kım tutar senı:D

dikkat çekmek isterim

Turk Erkeginde Yapilsa Sevglimin Arkadasi Namusumdur Der Bakmaz
ABD erkeklerınde bu yok.bız turk erkegı olarak bakmayız.baktımayız:D

wanzan
12.04.08, 08:42 AM
hemde çok eski
ayrıca kime dokuncakmış benim o sölediğim
dokuncak adam yokki piyasada:D:D:D

bilmiyorum artık

...NMT...
12.04.08, 12:09 PM
bil bence:D
ben öle herkesi sevemem seçiciyimdir:haha:
ya bana göre deil böle şeyler:good:

...NMT...
12.04.08, 12:13 PM
yaaa benım kuzen budur ıste.aynı kafadayız:D
helal be kım tutar senı:D

dikkat çekmek isterim

Turk Erkeginde Yapilsa Sevglimin Arkadasi Namusumdur Der Bakmaz
ABD erkeklerınde bu yok.bız turk erkegı olarak bakmayız.baktımayız:D

bilemiorum valla
aslında haklısın ABD erkeklerinde böle bişi yok ama türk erkeklerinin bazılarındada bu yok
öle herkes namus gözüyle bakmıo:good:

mihri_2_6
08.07.08, 00:57 AM
Her erkeği diz çöktüren bir kadın vardır!!!

Cüneyt Tek.

hıaxi
08.07.08, 08:49 AM
sözkonusu aşksa diz çöken ,çöktürenden daha onurludur !!!

URFALI
08.07.08, 17:37 PM
Çöken Değil Çöktüren utansın

mihri_2_6
08.07.08, 23:10 PM
çökenler çöktürecek aşkı buldum diye şükretmeli...

...NMT...
08.07.08, 23:54 PM
ooo ortam kızışıo:D:D

hıaxi
09.07.08, 01:55 AM
asıl çöktürenler biri kıymet bildi die şükretmeli kendisini onore eden davranışlar karşısında kendini nimetten saymamalı zira bu güzel davranış diz çökenin içindeki güzelliği yansıtır.bu davranışa verilecek karşılık da önünde eğilineninkini!:hih:

URFALI
09.07.08, 13:06 PM

Çoooookkkkkkkkkk Beklerler.

mihri_2_6
09.07.08, 17:35 PM
Aslında biraz boşa konuşuyoruz gibi geliyor bana,,yani çöken ne aşkının büyüklüğünden çöküyor
nede çöktüren kıymet biliyor.
Herkes egosunu tatmin etmek için uğraşıyor,amiyane tabirle ayarladıktan sonra
işlem tamamlanıyor.
Gerçek aşk,gerçek sevgi,gerçek gözyaşı,gerçek açlık uykusuzluk yook.
Herşey bir heves uğruna,,,onlarda gelip geçiyor işte.
Velhasıl şimdiki nesil biraz şanssız...

URFALI
09.07.08, 18:41 PM
Aslında biraz boşa konuşuyoruz gibi geliyor bana,,yani çöken ne aşkının büyüklüğünden çöküyor
nede çöktüren kıymet biliyor.
Herkes egosunu tatmin etmek için uğraşıyor,amiyane tabirle ayarladıktan sonra
işlem tamamlanıyor.

Çok doğru söyledin.. :okey:

...NMT...
10.07.08, 13:00 PM

hemde nasıl şansısız...:(

hıaxi
13.07.08, 13:04 PM
Velhasıl şimdiki nesil biraz şanssız........................................... .................................................. .başkalarının aşkından bize ne o aşklar bize göre başka bi evrende yaşanıyor. gözyaşı yoksa sen dökmediğin içindir açlık uykusuzluk yoksa sen katlanmadığın içindir .herkes gerçek aşkı bulduğunda canını vermeye hazır, ama kimse riske girmek istemediği için gardını düşürmüyor .e iyi de gerçek aşk yanında garanti belgesi ve kullanma kılavuzuyla verilmezki resti çekmeden karşındakinin elini göremezsin. velhasıl yanlış anlama sürekli sana muhalif konuşup didişmek amacında değilim ama güvenli aşk die bi şey yoktur gerekirse on kez yanılacaksın ama bir kez haklı çıktığında hepsine değecek.ve genel inanışın tersine daha çok fedakar , cesur ve mücadeleci olan asıl kazanandır kaybetmiş gibi görünsede :)

mihri_2_6
25.07.08, 02:04 AM
Bundan bikaç yıl önce,benden bikaç yaş büyük insanlar."eskiden daha."diye cümleler kurunca hak veremiyordum onlara,,adam gibi yaşıyoruz işte aşkımızı
bunun daha şiddetlisimi olur ki diyodum.
Şimdi burdan bu yıldan bakınca aşk lar tükenmişlik arifesinde gibi görünüyor bana.
En başta imkansızlık yok,istediğin kişinin istediğin her dakka sesini duymak ve kilometrelerce uzakta olsa bile yüzünü görmek çok kolay,onun için kimse açlık uykusuzluk çekmiyor olsa gerek.
Mücadeleci olmak bence baştan kaybetmektir.Bir aşk için mücadele ediyosan ortada plotonik tek taraflı bir aşk vardır,her iki taraftada aşk varsa mücadeleye ne hacet zaten senindir.
Velhasıl herkes kendi aşkını dünyanın en büyük aşkı zannediyor ama bence
her aşk rüşdünü ispat edene kadar hevesten ibaret kalıyor.

SeninAynanim
25.07.08, 10:06 AM
yok kardeşim ben aldatmaya karşıyım
her zaman

bence her erkek aldatır. erkeklerin genlerinde var aldatmak. ben aldatmam diyen erkek yalan söylüyordur.
Erkekler neden aldatır? Aldatmada kadınların suçu var mıdır?

Aldatmada çiftler arasında sevgi eksikliği mi önemli etken? Yoksa başka etkenler var mı?

Serencebey
19.09.08, 04:57 AM
1.Çok kötü hiç yapmadım.
2.Bana çok ters ne anlatırım nede anlatanı dinlerim böyle tip erkekler yok diyemem var ama hemen sustururum...İlişkim ile ilgili sıkıntılarımı dostlarımla konuşurum.
3.Kız arkadaş yada karımın yanında hiç kavga yapmadım ama yıllar önce sevgilimi taksiye bindirip evine yollayıp bir gruba tekme tokat daldığım olmuştu ama onlarda hakketmişti sevgilime laf atmışlardı.
4.Hoşlanırım.
5.Hiç bir çıktığım kızı ve şu an eşimide aldatmadım.Yapmak istediklerimi yanlız iken sevgilim yokken fazlası ile yapıyordum zaten bir süre sonra sıkıyordu iğreniyordum ve düzeyli bir ilişkiye adım atıyordum ondan ayrılınca diğerini bulana kadar devam tabi :)