PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Saç Dökülmesini Önlemek

ErcanReys
06.11.07, 19:49 PM
Kendim bayankuaförüyüm dogal olarakta saçlar v.b. ilgi alanıma giriyo boya firmamız goldvell alman ürünü piyasada bulunan ıgorayla birlikte en pahalı boyadır nedeni ise profesyonel boyaların içinde %5-%6 NH3 amonyak bulunması bu boyalarda ise bu oranın %3 inmesi saça boyada zarar veren içindeki amonyaktır.Bu kısaca bilgiden sonra GOLDVELL'in dökülmeyi önleyici şok bakımları vardır.Bunlar iğne olarak geçer.Bu iğneler saçın dökülmesini önler.6 haftalık bir bakımdır.%100 çözüm alacağınız bir üründür.TAVSİYEMDİR...

u_k_a_l_a
07.11.07, 08:04 AM
çookk iyi oldu benim saçlarımda dökülüoo falla kel kalcmm :D

ErcanReys
08.11.07, 23:51 PM
kel kalmazsın merak etme günde yüz tel saç dökülmesi normaldir. dökülenin yerine yenisi çıkıyo saçları işlem görmediği sürece ve bir rahatsızlığın olmadığı sürece birşey olmaz merak etme...

u_k_a_l_a
09.11.07, 08:14 AM
çok mersi ercenreiss

ErcanReys
12.11.07, 00:05 AM
rica ederim ukala insan:D

u_k_a_l_a
12.11.07, 09:37 AM
aslında ukala değilimdir ama etrafımdakiler öle dioo :D

ErcanReys
13.11.07, 00:57 AM
sana bir kişi ukala demişse gül geç, ikinci kişi diyorsa otur düşün ama üçüncü kişi diyorsa yapacak birşey yok sen ukala oluyorsun demektir:D

u_k_a_l_a
13.11.07, 08:02 AM
ooooooooo bana çokk kişi dioo falla o zaman napmam lasımm yaaa valla ukala değilim ben:D

u_k_a_l_a
13.11.07, 08:21 AM
kullanma mervecim o ilaçlarrııı kel kalcan yoksa :D

ErcanReys
13.11.07, 15:26 PM
ne ilacı kullanıyosun kı?

~My_FoS_AnGeL~
13.11.07, 23:27 PM
benimde saçlarım çok dökülüooo resmimde gördüğünüz gibi çok az saçlarım war :agla:

ErcanReys
14.11.07, 00:46 AM
buradan yapacak bırseyım yok stres,yıkadığın su, şampuan,saçın işlem görmesi,hava değişikliği v.b. baş aktörlerdir ya saclarını her ay ucundan bir cm aldırarak uzatacaksın yada saçındaki kırıklar saçını daha çok dökecek allah yarcımınız olsun bayanlar!...

~My_FoS_AnGeL~
14.11.07, 00:49 AM
baş öğe stres zaten çözüm bulun yetkililerrrr :boast:

~My_FoS_AnGeL~
14.11.07, 01:50 AM
Saç dökülmesi kadın erkek herkes için en büyük sıkıntı nedenlerinden biridir. Saç tellerinin dökülmeden önce ömürleri 5 yıldır. Ama kaşlarımız sadece 3 ay yaşar. Her saç teli ayda yaklaşık 1 cm uzar. Her gün bir miktar saç dökülmesi normaldir. Eğer duş aldıktan sonra her seferinde küvette bol miktarda saç görürseniz, sakın kel olduğunuzu zannetmeyin. Günde 50-100 tane saç telinin dökülmesi çok normaldir. Konu saç dökülmesi olduğunda, akla gelen bazı sorular vardır. Bu soruların yanıtlarını bilerek hareket etmek, bu sorunla mücadelede size yardımcı olacaktır...

ÖNCE NEDENİNİ BULUN
* Saç dökülmesine neler neden olur? Ağır bir hastalık veya ameliyattan 2-3 ay sonra saçlarınız aniden dökülmeye başlayabilir. Bunun nedeni geçirdiğiniz stresli dönemdir ve bu durum geçicidir. Hormonal sorunlar da saçların dökülmesine yol açabilir. Guatr hastalıklarında da saç dökülmeleri olur. Bunlar da tedaviyle düzelir. Öte yandan birçok kadın, doğum yaptıktan 3 ay sonra saçlarının dökülmeye başlamasından dert yanar. Bu da geçici bir durumdur. Kanser ilaçları, doğum kontrol hapları, antidepresanlar ve fazla A vitamini de saç dökülmesi yapar. İlaçlar kesildiğinde saçlar yeniden çıkar. Saç derisinin mantar gibi iltihapları veya şeker gibi hastalıklar da dökülmelere neden olabilir. Bu yüzden beklenmeyen saç dökülmesi hallerinde, bu durumun altında başka sorunların yatıp yatmadığı araştırılmalıdır.

* Erkek tipi kellik nedir? Bu kalıcı bir durumdur ve erkeklerde saç dökülmesine yol açan başlıca durumdur. Genellikle kalıtsaldır. Ne kadar erken yaşta başlarsa, o kadar fazla olur. Alındaki saç çizgisinden başlar ve kafanın tepesinde genişler. Kadın tipi kellik ise, saçın yaygın olarak seyrelmesi anlamına gelir.

* Tedavisi var mıdır? Nedenine göre vardır. Eğer bunu kullandığınız ilaç yapıyorsa, kesilince düzelir. Bir enfeksiyon veya hormon hastalığı var ise, bunların tedavisi ile geçecektir. Nedeni bilinmeyen erkek ve kadın tipi dökülmeleri yavaşlatmak için bazı ilaçlar mevcuttur. Ancak bunlar doktor tavsiyesiyle kullanılmalıdır. Faydaları 6 ay sonra ortaya çıkar. Bu yüzden sabırlı olmalısınız. Önlem ve tedaviler işe yaramazsa, son çare olarak saç ekimi, suni saç veya peruklar kullanılabilir. Bu yöntemlerin modern uygulamaları başarılı sonuçlar vermektedir.

RİSK HEP VAR
* Şampuanların ya da kremlerin saç çıkarıcı etkisi var mıdır? Saç dökülmesi hakkında etraftan duyduğumuz şeylerin birçoğu doğru değildir. Bunların başında şampuanların ve kremlerin saç çıkarıcı etkisi olduğu gelir. Oysa bu tür ürünlerin ne saç çıkarıcı, ne de saçı güçlendirici bir etkileri yoktur. Çok sıkı at kuyrukları veya sıcak bigudiler saçları döker. Çok sık ve sert fırçalamak saçları kuvvetlendirmez, tam tersine dökülmeyi artırır. Sık sık yıkamakla saç dökülmez. Saç kurutucular veya sıcak fırçalar da dökülmeyi arttırır. Saç boyası, perma veya spreylerin ise zararı yoktur. Ayrıca babanızın çok saçının olması, sizin kel olmayacağınız anlamına gelmez.

u_k_a_l_a
14.11.07, 07:52 AM
ooooo beenim kadar kimse saç yıkamaz walla

~My_FoS_AnGeL~
14.11.07, 18:53 PM
nerden biliosun....? :D

ErcanReys
19.11.07, 17:54 PM
angel alıntı bilgilere inanma ben günlük 13-14 saat saçın içindeyim.Saçın nasıl iyi olacağını ve nasıl döküleceğinide iyi bilirim.Saç çıkartan bir ürün vardır.ALOE WERA'nın bir ürünü bunu müşretilerimede uyguluyorum.Şaç dökülmesinide önleyecek bir ürünüm var goodwell'in bir ürünü. saçı sık fırçalamak saçı dökmez yanlış bilgi bilinçsiz taramak döker.(saçları açarken uçlarından başlayarak tarayın).herhangi bir sorununuz olursa yardımcı olmaya çalışırım....

u_k_a_l_a
20.11.07, 07:59 AM
evet doğru sölüosun ben saçlarımı sürekli boyadığım için dökülüodu ama şimdi fazla dökülmüyor. Abuk subuk şampuanlarda saçları döküyo.Onada dikkat edilmeli bence

ErcanReys
20.11.07, 19:09 PM
saca zararı var her boya gıbı... Ama kendı boyadıgınız boyalar merdıven altı boyalardır.Bunların zararı tahmin edemiyeceğin kadar çoktur.Boya üstüne bakım yapılırsa o zararda ortadan kalkar. TAVSİYEM;profesyonel boya kullanın bunlardan bulmanız imkansız gibi birşeydir.Kuaförünüze başvurun..

u_k_a_l_a
21.11.07, 08:14 AM
benn zaten hep kuaförde boyatıyorumm kendim denemeim hiç ama arkadaşımın saçını yakmıştım boyayı saçında unutup :D

ObscureDisorder
21.11.07, 18:14 PM
ercan reis ya benim saçlar biraz uzun. 15 16 cm kadar. şekil wermek içinde sprey kullanıyorum oda cok fazla dökülme yapıo. nasıl engelleyebilirim?

ErcanReys
21.11.07, 21:21 PM
sprey yerine dax kullan tavsiyem ve aksamları yatmadan saçını kesinlikle yıka dökülme büyük oranda azalacaktır. ukala'ya gelince boya kesinlikle saçı yakmaz,saçı oriyeller yakar.dünyanın en kötü boyasıda olsa saçı yakmaz.Zarar verir o başka,saçın yanması demek o saçın daha renk almaması demek pigmetlerin ölmesi demek,tararken elinde kalması demektir...;)

ObscureDisorder
21.11.07, 23:25 PM
ya baba dax aldım bi kere de ona para dayanmaz be. 29 liracık :)

cafein34
22.11.07, 00:40 AM
herşey kullanmamak lazım daha çok döker

u_k_a_l_a
23.11.07, 08:43 AM
:D yaww suyla şelik verin işte para falan da vermessiniz :D

cafein34
24.11.07, 00:06 AM
saolun farolunnnn

ErcanReys
26.11.07, 00:09 AM
ismail ya parayakıyacaksın yada bana geleceksin kardeş:D dax nerden alıyosun ole pahalı bize 5 ytl ye gelıyo;) su dedinde ukala önceden insanlar limonla saçlarına sekıl verırlermiş sağlamda olurmuş limona mı dösek ne:)

u_k_a_l_a
26.11.07, 08:14 AM
efet ercan yaw iii fikirr denesek mi napsakkk :D

ErcanReys
27.11.07, 02:06 AM
:) dene dene de kokla saçlarını :D ne güzel bir kokusu var ;)

u_k_a_l_a
27.11.07, 07:57 AM
ilk sen dene sene güzel oluyoısa bende yapam :D

ErcanReys
27.11.07, 15:12 PM
ben lımon ozlu jole kullanıyorum :D:D:D sen dene:)

u_k_a_l_a
27.11.07, 15:16 PM
Hımm bak şinni iş değiştii o saman pamam ilk ben deniycem napam :uu:

ErcanReys
27.11.07, 19:09 PM
;) dene bakalım ama senın saçın acılmıs zamanında birbirine girer yaw sen krem kullan onu kısa sacı olanlar kullansın...

ObscureDisorder
27.11.07, 19:32 PM
Wax Denen Bi Nane :D 29 ytl kutusu. buyuk yeşil kutu. hindistan cevizli güzel bi kokusu war :D

u_k_a_l_a
28.11.07, 07:46 AM
yaw ercan şaka yaptım kullanmam ki saten

ErcanReys
01.12.07, 01:17 AM
yok bide kullansaydın hangi devirde yaşıyosun:)

~My_FoS_AnGeL~
12.12.07, 00:17 AM
:c: :D :D ehuheu