cafein34
10.11.07, 00:16 AM
Kendini kemalist laik sanan aslında bu kavramların daha ne oldugunu bile bilmeyen cahil insanlara en büyük cevap yine atamız ATATÜRK verdi işte fotograflar ATATÜRK şu an yasasaydı eminim şu an kendisine laik diyen insanların %90 nının yüzüne tükürürdü (%10 u laikligin ne anlama geldigini bilen kısım) soylenecek soz yok ıste fotograflar
BURDA BAŞTA ATATÜRK ÜN AİLESİNİN (KÖŞKTE) ALTINA BASA BASA SOYLUYORUM ÇANKAYA KÖŞKÜNDE AİLESİYLE BERABER ÇEKTİRDİĞİ FOTOGRAF CANKAYA KOSKUNE CARSAF GİRİYO AMA BASORTU GİREMİYO YAZIKLAR OLSUN ATAM KALK UYAN BİR BAK SU BIRAKTIGIN NESİLE
MECLISTEKI AYET RESMIDE DIKKANİZİ CEKMISTIR ELİNDE TESBİH VAR BİR BASKA RESİMDE
YORUMU SİZE BIRAKIYORUM
Bu arada başörtüyu ve islamiyeti kullanan insanlar var meclisin dışında tutuyorum o cahil insanları burada anlatmak istedigim gercek müslümanlıktır..
BURDA BAŞTA ATATÜRK ÜN AİLESİNİN (KÖŞKTE) ALTINA BASA BASA SOYLUYORUM ÇANKAYA KÖŞKÜNDE AİLESİYLE BERABER ÇEKTİRDİĞİ FOTOGRAF CANKAYA KOSKUNE CARSAF GİRİYO AMA BASORTU GİREMİYO YAZIKLAR OLSUN ATAM KALK UYAN BİR BAK SU BIRAKTIGIN NESİLE
MECLISTEKI AYET RESMIDE DIKKANİZİ CEKMISTIR ELİNDE TESBİH VAR BİR BASKA RESİMDE
YORUMU SİZE BIRAKIYORUM
Bu arada başörtüyu ve islamiyeti kullanan insanlar var meclisin dışında tutuyorum o cahil insanları burada anlatmak istedigim gercek müslümanlıktır..