PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evlilikte Aldatan Kadınların Sayısı Hızla Artıyor

CaDı
13.11.07, 15:04 PM
Son yıllarda evli kadınların eşlerini aldatmada adeta patlama yaşanıyor.
Yargıtay'a gelen boşanma davalarında aldatma nedeniyle gelen boşanma davalarındaki artış dikkat çekici boyutlara ulaştı.
Boşanma davalarının karara bağlandığı Yargıtay 2. Hukuk Dairesi üyeleri, Türkiye de kocalarını aldatan kadınların sayısında büyük bir artış olduğunu belirttiyorlar.
Önceki yıllarda eşlerini aldatan erkeklerin sayısının çok fazla olduğuna dikkat çeken Yargıtay üyeleri, "Son yıllarda karısı tarafından aldatıldığı için boşanma davası açan erkeklerin sayısında büyük bir artış var. Kadınlar da artık erkekler kadar aldatıyor" değerlendirmesini yaptılar.
Her yıl binlerce boşanma davasının temyiz incelemesini yaptıklarını belirten Yargıtay üyeleri, 'ihanet' gerekçesiyle açılan davalarda kocalarını aldatan kadın sayısındaki artışın dikkat çekici boyutlara ulaştığını ifade ettiler.

KADINLAR, İŞ YERİ ARKADAŞIYLA EŞİNİ ALDATIYOR

Yargıtay üyeleri, çok sağlam istatistik bilgiler olmasa da kendilerine gelen dosyalara ilişkin şu gözlemlerini belirttiler:
-Evli kadınlar kocalarını genellikle iş yeri arkadaşıyla aldattıyor.
-İş yerindeki arkadaşıyla kocasını aldatan kadınların yine iş yerindeki arkadaşları tarafından kocasına ihbar ediliyor.
-Kocalarını aldattıklarını itiraf eden kadınların büyük bir bölümünü kocalarının bakımsız olmasından yakınıyorlar ve bu gerekçelerle bakımlı olan erkeklerle birlikte olmaya başlıyorlar.

VELAYET BABALARA VERİLİYOR

Yargıtay üyeleri, kocalarını aldatan çocuklu kadınların boşanma davasında ise çocukların durumunun kendilerini çok zorladığını belirtiyorlar. Adının açıklanmasını istemeyen bir üye, "Aldatanın kadın veya erkek olması önemli değil. Ancak, çocuklu ailelerde çocuklar bu durumdan olumsuz yönde etkileniyor. Bu nedenle kocasını aldatan kadına çocukların velayetinin verilmemesi yönünde kararlara da imza atıyoruz" dedi.

GELİRİ OLAN EVLİ KADIN BOŞANIYOR

Yargıtay üyelerinin diğer bir belirlemesi de, geliri olan kadınlar, aldatma veya diğer gerekçelerle boşanma davası daha sık açmaya başladıkları yönünde. Yargıtay üyeleri, "Eskiden erkekler boşanma davası açardı. Şimdi, kadınlar da en az erkekler kadar boşanma davası açıyorlar. Ekonomik bağımsızlığı olan kadınlar eşlerini boşamaktan çekinmiyorlar. Özellikle büyük kentlerde, metropollerde yaşayan kadınlar evliliklerinin ilk üç ayında boşanma davası açarak eşlerinden boşanıyorlar" değerlendirmesinde bulundular.( ANKA)

u_k_a_l_a
13.11.07, 15:07 PM
nie yapıolar annamıorum yaw

CaDı
13.11.07, 15:18 PM
ilgisizlik baş sebeb olabilir

u_k_a_l_a
13.11.07, 15:48 PM
bilmiorum ama ters yanii

URFALI
13.11.07, 20:52 PM
eeee ne zamandır tv lerde erkek aldatırsa kadında aldatmalı diye o kadar reklam yapılıyor..Ne olacak işte adamlar yaptıklarının meyvelerini alıyorlar..
Bu sabah televizyonu açtım yatmadan önce 5 dakka haberlere bakim dedim
tv de kanalları ararken bi kadın programına gözüm ilişti.
Araya başka bir programdan kısa bir kesit aldılar..o kesitte evli ve yaşlı olan bir adam vardı ekranda.Karısı telefona bağlanmış, telefondaki karısıyla tartışıyor tv de..Adam diyorki ne yapayım olmuyor?
Kadın diyorki eskiden yapabiliyordun şimdi yapamıyorsun boşanacağım.
Adam diyorki olmuyor işte ne yapim olmuyor..
Kadın, benimde duygularım hislerim var ben anlamam olmuyorsa boşanırım, bulgaristanda erkek çok..
ya işte durum böyle..bu kadar vahim
Bence bizim en büyük düşmanımız televizyon..kim ne derse desin!

u_k_a_l_a
14.11.07, 07:50 AM
Bence bizim en büyük düşmanımız televizyon..kim ne derse desin!

urfalı doğru sölemiş :x:

CaDı
14.11.07, 21:41 PM
televizyon olmasa pc var insan istedikden sonra oooo

~My_FoS_AnGeL~
15.11.07, 00:28 AM
bencede tv , pc bahane insanın içinde olduqtan sonra gerisi wız gelirrr

URFALI
15.11.07, 01:56 AM
televizyon olmasa pc var insan istedikden sonra oooo

tv de istesende istemesende o ahlaksızlıklar önüne geliyor insanın.
İzleyen var izlemeyen var o ayrı
Ama pc de öylemi?
Kendisi aramayana kadar insanın önüne gelmez istisnalar hariç.
İstisnalardan kastım şu, bazen arama motorlarında bi kelime yazıyoruz çıkan sonuçlara bakarken istemeden alakasız hatta yazılan kelimeye çok ters yerlere giriyoruz.Ama onun dışında istemeyen kimse karşılaşmaz.

u_k_a_l_a
15.11.07, 07:58 AM
doğru valla urfalı ya sen nerelerdesin urfalı yaww

EmRuLLahPaşa
17.11.07, 21:55 PM
merak eden beni arasin

cafein34
22.11.07, 00:02 AM
tv izlemiyorum mutluyum :)

rico
23.11.07, 17:38 PM
bunlar kötü şeyler uzak durmak lazım..aldatmamak lazım... sadakati öldürmemek laazım...

CaDı
23.11.07, 18:06 PM
bence yanlış bende My_FoS_AnGeL le katılıyorum insanın içinde olmalı tv bir yere kadar tabi pc de

URFALI
24.11.07, 02:06 AM
bence yanlış bende My_FoS_AnGeL le katılıyorum insanın içinde olmalı tv bir yere kadar tabi pc de

Bizde tv ve pc tek düşman demedik en büyük düşman dedik
Aslında en büyük düşman nefsimiz, onu yenebilirsek hiçbirşey bizi etkileyemez.
Ama çok zor nefsi yenmek, zaten yenenleride göremeyiz heralde.
Nefsimizi yenemiyoruz tv vs.. daha bir çok şey tetikleyici oluyor yani
Demek istediğim bu.Ama tv başı çekiyor.

gecemavisi
28.12.07, 01:35 AM
ilgisizlik baş sebeb olabilir

İlgisizlik en büyük sorun durerkek içinde geçerlidir.

En güzeli evlilik sorumluluklarını,bilmeli ve ilgi,değer

aksatılmamalı diye düşünüyorum.

Kendini bilen kendini tanıyan insan sorumluluklarını,

bilmeli,kendini yargılamalı eksiğini,artisini çıkarmali.

Tv,internet önce kişinin içindeki dünya si önemli.

Saygıyla

jacksparrow
28.12.07, 17:11 PM
cok doğru diyorsunuz arkadaşlar

feministim
01.07.08, 00:55 AM
erkekler aldatılmalarına sebep olmamalı,kadın yine de aldatıyorsa bırakmalıdır.ki ne erkek ne de kadın sebepsiz yere aldatmaz.aldatılanlar suçu kendilerinde armalılar.eğer gerçekten suçsusa ve aldatılıyorsa(bu ihtimale za rastlanır)allaha havele edip bırakmalılar

Serencebey
19.09.08, 04:29 AM
Aldatan kadınların sayısı artmıyor sadece aldatırken yakalanan kadınların sayısı artıyor ve mahkemeye gidiliyor o yüzden artış varmış gibi gözüküyor aslında pek birşey değişmedi bu haberde sevmediğiniz televizyonun uydurmasyon bir haberidir hatırlayan varsa bilir bu medya değilmiydi erkeklerin %95'i kadınların % 5'i aldatıyor diyen o halde erkeklerin %90' gay olmalı yada 95 erkekte aynı 5 kadınla yatıyor böyle bir saçmalık olabilir mi? Erkekler bir halt edemez hava olsun diye ben bununla beraber oldum diye aslan kesilir kankalarına kadınların günahına girerler aldatma sayısını tavana vurdururlar,kadınlar ise bunu övünerek değil söyledikleri an kötü kadın muamelesi görecekleri için saklarlar evet erkekler daha çok aldatıyor ama kadınların aldatma sayısında bir artış yok sadece yakalanma sayılarında artış var.

bahar5
19.09.08, 17:42 PM
kim aLdatıRsa aLdatsın aLdatmakk zatenn baştan yanLışş bi keRe ...