Orijinalini görmek için tıklayınız : kadının sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız
onlar zaten ilgiye doymuşlardır.kimseyi beğenmezler.kolay kolay kimseden hoşlanmazlar.o yüzden de onlarda bizdeki duygu yoğunluğu yok....genel olarak bu gerçeği kabul edelim..(bütün şair ve besteciler erkektir o yüzden.naapsınlar canı yanmış gariplerin!)
hoşlansa da elini taşın altına sokmak istemeyeceği için kolay kolay belli etmezler.
(ilgisini size belli ederse, kafasındaki diğer alternatif erkekler ondan kaçacak ,ortamı kurutacak, ulusal çıkarları açısından size ilgi göstermek hiç işine gelmez)
eğer kadın sürekli olarak yanınızda bulunmaya çalışıyorsa, gitmek istemiyorsa,(şüphelenin ama umutlanmayın)
dibinize giriyorsa, ve parfümü abartılı şekilde kokuyorsa,kişisel sorular soruyorsa(bunu çoğu yapmaz,yapıyorsa da evet umutlanın)
başka kızlar varken size dokunmaya falan çalışıyorsa (kıllanın, ama umutlanmayın.ortamdaki bir erkeği kıskandırmaya çalışıyor olabilir. neler gördük!)
sevgilisinin olmadığını başka bir yerden konu açıp söylüyorsa ( bunu da genelde yapamazlar, eğer başka bir arkadaşı için ağzınızı aramadığından eminseniz, umutlanın)
u_k_a_l_a
13.11.07, 15:16 PM
bence de kadın erkeğin yanında sürekli bulunmak ister
evet yaa ben hiç aşkımın yanından ayrılmak istemiyorum ama el mahkum:D
By_HuSo
13.11.07, 15:41 PM
bi bizim olmadı ya aşkımız :(
u_k_a_l_a
13.11.07, 15:45 PM
nazae etme nolur iste senin de olur :haha:
By_HuSo
13.11.07, 15:46 PM
istiyoz ama olmuyo işte ne yapalım
valla nazar etmeyin öyle olunca kavga ediyoz
By_HuSo
13.11.07, 15:49 PM
allah mesut etsın bısey dedıgımız yok cnm
u_k_a_l_a
13.11.07, 15:53 PM
olurr olurrr ;)
By_HuSo
13.11.07, 16:26 PM
buzaman kadar olmadı olucagınıda tahmın etmıyorum
u_k_a_l_a
13.11.07, 16:29 PM
neden bu kadar karamsar düşünüosun ki
en sonunda herkezin bir tane olcak çünkü dünyada herkezin çifti vardır sende bulursun;)
u_k_a_l_a
16.11.07, 11:51 AM
o buldu eşini artıkkk :D
cafein34
22.11.07, 02:31 AM
niye anlamak istiyimki onlar beni anlasın ben seçilmem seçerim :) :)
u_k_a_l_a
22.11.07, 08:54 AM
vayy vyyy secilmem seçerim :D o da güsell
EmRuLLahPaşa
22.11.07, 08:57 AM
Gayet Basİt
u_k_a_l_a
22.11.07, 09:29 AM
Ney Paşa Basit Olann????????
cafein34
22.11.07, 23:46 PM
evet seçerim :) :) bizimki duysa beni buraya gömer heralde :) :) :)
bu ne biçim konu yaw hareket yorumlama kursları var bence iyisimi oraya gidin öyle kocakarı taktikleri ile alsanız alsanız O2 alırsınız:haha:
neyse siz takılın yanlışlıkla girdim buraya:gulgul:
u_k_a_l_a
23.11.07, 08:02 AM
:D..............
akardeniz
01.12.07, 13:31 PM
öle yaniiiiiiii
turkuazbey
04.01.08, 23:55 PM
walla ne diym
ah şu kadınlar keşke açıklananlar kadar şeffaf olsalar..........
resmen kapalı kutular ne zaman nasıl davranıcakları belli olmuyo
konuyla alakasız gibi görünsede, bende şu; hayatımda kimse yok, aşık olacak kimseyi bulamıyorum cümlesine bi türlü anlam veremedim. arkadaşlar gözünüzü açın AŞK HER YERDE. siz erkekler kadınların sizi nasıl reddedemiyeceğini henüz keşfetmiş değilsiniz. söyleyeyim; aşırıya kaçmayan bir miktarda kendine güven, ilgilendiğinizi mutlaka güzel bir biçimde sunmak (ilgi çok önemli, hatta en önemlisi), birde gizemli erkeği oynamak doğru değildir.bayanın kafasında soru işareti kaldımı asla size aşık olmaz. soru işaretiyle uğraşır durur. o soruyla uğraşırken sizde yakınlarındaysanız bi süre sonra sizi odadaki eşya olarak görür. kısacası net olun. ma sürprizlerle dolu olun bayanlar buna bayılır. unutmayın ki kendine güvenen herkes güzel ve yakışıklı görünür. kadınlar kapalı kutu gibi değildir. aslında vücut gibidir. ihtiyaçlarını sinyallerle verir. konuşarak sölediği veya istediği hiç birşey artık değerli değildir. akıllı ve vücut dilini bilen her erkek mutluluğa giden kapıyı aralamıştır bile. evet güzel dostlar benden bu kadar. kopye verdim size artık anlamadığınız için dert yanmaktansa anlamaya çalışmanız sanırım sizede iyi gelecek. bakın anlamaya çalışmanız dedim % 100 anlamanız imkansız.
AYGUNNN
15.02.08, 05:23 AM
bir kadın sizden hoşlanıyorsa iş işten geçtikten sonra (yani kafeslendiğinizde )herşyi anlamış olacaksınız zaten gerisi şüpheli ve envai çeşit başka sebebi olabilecek belirtiler bence en iyisi oturup kuzu kuzu başınıza gelecekleri beklemek zira büyük ihitimalle yapacağınız her hareket yannış olcaktır :)
Maceracı
18.04.08, 13:18 PM
buzaman kadar olmadı olucagınıda tahmın etmıyorum Bİ okadarıda benden:D
hüso olmadığını düşünüosun ölemi:D
size tavsiyem kadinlara güvenmeyin....
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.