PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dikkat

Rütbeli Paşa
15.11.07, 09:07 AM
arkadaşlar anlamadığım bi durum var dün yöneticiydim bugün vip üye acaba bi yanlışlıkmı var yoksa başka bi durummu var ortada bunu biri açıklasın:rtfm:

ARİF
15.11.07, 10:05 AM
bir süreliğine böyle olmasını uygun gördüm.birileri yetkiler ve ayarları bozmuş düzeltene kadar canım çıktı herkesten aldım yetkiyi hem yetkililerde biraz rahat etsin daha sonra yetkilerini iade ederiz.

yalnız chat penceresine yazdıklarını gördüm ve çok üzüldüm. senin daha bana saygın yok , hiçbir gerekçe belirtmeden yetkini alıyor olsamda senin feragat edip vardır bir bildiği demen gerekirken bu siteyle işim olmaz falan türü şeyler yazmışsın kırıldım açık söylim...

EmRuLLahPaşa
15.11.07, 11:47 AM
Sikmayin Caninizi

u_k_a_l_a
15.11.07, 12:00 PM
Paşa zaten sıkmaya değmez ;)

Sago
15.11.07, 12:08 PM
bu tur konuları normal karşılamk lazım mudur...

[K.m]MaJoR
15.11.07, 13:24 PM
bence bu işi pm ile halledebilirdin direk konu açıp forumu kirletmenin bir anlamı yoq uzun bir süredir forumda takılıyorsun ve bir rütbeye sahiptin bunu tahmin edebileceğini umuyordum

CaDı
15.11.07, 17:23 PM
ya ne alakası var ben yelize bi konuda katılıyorum bende ilk gördüğümde şaşırdım sonra arifle konuştum ve işin aslını öğrendim yelizin hakkını yememek lazım tamam biraz ağır konuşmuş olabilir ama msj sayısına bakılırsa diğer üylerin 2 katı hatta benim 5 katım bile denilir o derece arif gerekli açıklamayı yapmış üzülüp üzülmeyeceğini yeliz düşünür dimi???

URFALI
16.11.07, 01:51 AM
Özür dilerim arkadaşlar, yönetimde değilim(bunun için mutluyum)
ama belirtmek istediğim bişey var;
Bu tür konular için forumda özel bir bölüm açılsa yetkililer hariç kimse o bölümü görmese daha uygun olmazmı?
Sadece bir fikir..

~My_FoS_AnGeL~
16.11.07, 02:02 AM
öle bi oda war zaten ama konu burda açılmışşşşşşşş..........

URFALI
16.11.07, 02:11 AM
öle bi oda war zaten ama konu burda açılmışşşşşşşş..........

O zaman kusura bakmayın :D
Ben yok sanmıştımdıı :)

~My_FoS_AnGeL~
16.11.07, 02:43 AM
ö.değil jnm :good:

yakupyigit5834
16.11.07, 12:51 PM
arkadaşlar anlamadığım bi durum var dün yöneticiydim bugün vip üye acaba bi yanlışlıkmı var yoksa başka bi durummu var ortada bunu biri açıklasın:rtfm:

tebrik ederim herzaman arkandayız:punk:

Sago
16.11.07, 12:59 PM
ben askere gıdecem dıye almışlardır kesın :haha:

~My_FoS_AnGeL~
16.11.07, 23:18 PM
:girl_haha: :haha:

cafein34
22.11.07, 23:19 PM
arkadaşlar yönetici arkadaşlarımızın bir kaçı burayı zurna net sanıyor galiba kanaldan adam atar gibi user banlıyolar herseyden önemlisi bir modu atabiliyorlar ben bunu yaşadım ama alim abi bana bu konuda yardımcı oldu sağolsun.yönetici arkadaşlardan isteğim bu kadar basit olmamalı herşey

ARİF
22.11.07, 23:52 PM
Özür dilerim arkadaşlar, yönetimde değilim(bunun için mutluyum)
ama belirtmek istediğim bişey var;
Bu tür konular için forumda özel bir bölüm açılsa yetkililer hariç kimse o bölümü görmese daha uygun olmazmı?
Sadece bir fikir..

kardeş olmaz mı!!! ama buraya konu açan arkadaş yöneticiyim diyor gel birde buradan yak:noo: