Orijinalini görmek için tıklayınız : lütfen okunsun
ben bayağı zamandır bu sitedeyim ama hiç girmiyorumda bir modaratör veya yetkili göreyim bu benim ilgimi çekti soruyorum arkadaşlar ????? modaratörlerimiz nerede kimler ??????????? ÇOK AMA ÇOK MERAK EDİYORUM onların sürekli sitede bulunmaları gerekmezMİ???????????siteye girdiğim zaman inanın ki yalnız çevrimci olduğum günleri hatırlarım.LÜTFEN BUNA BİR ÇARE BULUNSUN.
ben anlamıyorum biz sizi değilde siz bizi yalnız bırakıyorsunuz ayın modaratörlerimiz........
kim olduklarını merak ediyorsan galerimizden bakabilirsin
buyur link
[Linkleri görmek için üye olmalısınız...]
EmRuLLahPaşa
05.03.08, 11:40 AM
Bu Yolda Yanlİz DeĞİİlsİn NedoŞ
bn anca ders aralarında girebiliyorum
seytannnn
05.03.08, 14:26 PM
ben bayağı zamandır bu sitedeyim ama hiç girmiyorumda bir modaratör veya yetkili göreyim bu benim ilgimi çekti soruyorum arkadaşlar ????? modaratörlerimiz nerede kimler ??????????? ÇOK AMA ÇOK MERAK EDİYORUM onların sürekli sitede bulunmaları gerekmezMİ???????????siteye girdiğim zaman inanın ki yalnız çevrimci olduğum günleri hatırlarım.LÜTFEN BUNA BİR ÇARE BULUNSUN.
degerli arkadasım guzel bır konuya degınmıs.fakat anlamadıgım konu sudur.
Moderatorler sıtede sureklı onlıne durmak zorunda degıldır.bır moderatorun gorevı uyeyı takıp etmek sıtedekı asayısı saglamak.Userlerin istedigi bir sey varsa yerıne getırmek.istedigin birsey oldugu zaman yapılmadı ıse onu bıldır.
veya bır uye tarafından ozelden veya acıkca rahatsız edıldıysen onu moderatorlere bıldır onlar gereken gorevlerını yaparlar.
ama kusura bakma moderatorler sureklı onlıne olmak zorunda degıl.Dogru zamanda online olmaları yeterlıdır.
tesekkurler
Dj @rt@n
12.03.08, 15:23 PM
degerli arkadasım guzel bır konuya degınmıs.fakat anlamadıgım konu sudur.
Moderatorler sıtede sureklı onlıne durmak zorunda degıldır.bır moderatorun gorevı uyeyı takıp etmek sıtedekı asayısı saglamak.Userlerin istedigi bir sey varsa yerıne getırmek.istedigin birsey oldugu zaman yapılmadı ıse onu bıldır.
veya bır uye tarafından ozelden veya acıkca rahatsız edıldıysen onu moderatorlere bıldır onlar gereken gorevlerını yaparlar.
ama kusura bakma moderatorler sureklı onlıne olmak zorunda degıl.Dogru zamanda online olmaları yeterlıdır.
tesekkurler
sayın arkadaşım moderatörlerin görevlerinden biride üyelerin yardıma ihtiyacı olduğunda onlara yardım etmekte öncülük yapanlardandırlar. eğer çok fazla online oluyorsa üyelerin yardıma ihtiyacı olup olmadığını nerden bilecekler.
sürekli tabi olamazlar ama günlük en az 1 saat sitede bulunmaları gerekir.. tabi bence
EmRuLLahPaşa
08.06.08, 08:54 AM
hep destek tam destek
yaw paşa hep destek tam destek diyorsunda biz sabahdan aksama kadar sitede durmak zorunda değiliz ben modum ama kısıtlı bir bölgem var adam banlayamam sadece yardımcı olurum ve hem hayatımız sadece bu siteyle sınırlı değil Nedoş bende bu sitede tek olduğum zamanları biliyorum ama hiç şikayet etmedim
seytannnn
08.06.08, 23:17 PM
yaa kimi kime şikayet ediyorsunuz siz.yetkililer sizinle muhabbet etmek zorudna degılkı.
eger yardımcı olacagımız konu varsa bilmedıgın bırsey varsa yardım bolumune acarsın konunu,eger yardımcı olmassak konusursun.
ya arkadaşlar ben bu konuyu açtığım zaman siteye yabancıydım tarihede bakarsanız anlıyacaksınız...ama sonradan siteye alıştım vede sitede online gittikce arttı...bu konu geçmiş ...sadece arkadaş farkında değil...yada emeğe saygı olsun diye okumuş...kızacak birşey göremiyorum...ben sizlere çok alıştım sitedede ilk yazdığım o şikayetin tam tersini düşünüyorum...iyiide gelmişim...iyi ki varsınız sizlerle olmaktan çok mutluyum...hepinize hepimize iyi hoş güzel paylaşımlar dileklerimle...arkadaşlarım...
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.