PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : öneri:kendi icatlarınız yada kendi buluşlarınız başlığı oluşturulmalı.

ece
19.03.08, 18:08 PM
merhaba! paylaşım sitesi paylaşımcıları. ben yıllardır sıra dışı fikirler üretiyorum bunların uygulanabilir olması için yollar üretiyorum ama kimseyle paylaşamıyorum. bir dehadan faydanılmıyor. bu konudan dertliyim. (en azından deha deyip ukalalık etmeyeyim de yaratıcı beyinden diyeyim) :) herneyse. ben bu konuda fikirleri olan ve yaratıcı düşünceye sınır tanımadan tüm fikirlerini özgürce paylaşabildiği bir ortam arıyorum diyenler için ideal ortam. ancak paylaşım sitesi şu konuda bir garanti vermeli TELİF HAKLARI konusunda her hangi bir hak idda edildiği zaman site yayın tarihinden itibaren duruma ve (fikrin sahibi için) fikrin çalınmasına karşı sahip çıkacak, herhangi bir yaratıcı fikrin çalınmasına meydan vermemek için bu konuda neler yapılabilir yine bütün yaratıcı düşünceli arkadaşlar bir ortak karar alcaz. varım diyenler! yorumlarınızı bekliyorum. ona göre bende yaşam için pratik çöüm yollarını ve farklı fikirlerimi herkesle paylaşıcam.

Dj @rt@n
19.03.08, 23:07 PM
iyi olur ...