Orijinalini görmek için tıklayınız : En Son Hangi Filme Gittiniz????
AtikCan
03.03.07, 18:10 PM
Arkadaşlar burada en son sinemaya hangi filmi izlemeğe gittimizi ve film hakkındaki goruslerimizi yazarsak filmler hakkında gitmeyenlere önfikir kazandırmıs oluruzz.....
just like heaven
03.03.07, 18:17 PM
en son amerikalılar karadenizdeyim filmine gittim çok komikti tavsiye ederim :x:
AtikCan
03.03.07, 18:29 PM
Tavsiyen için teşekkür ederm..
en son maskeli beşler ırak filmine gittim hiç beğenmedim aynı espriler ve filmde hiç aksiyon yok uyumamak için kendimi zor tuttum bence izlemeyin...
AtikCan
04.03.07, 12:00 PM
Tmm arif abi sen öle diyosan kötü bir filmdir senin film konusunda ne kadar tecrübeli olduğunu biliyoruz.1 koli filmin var :c::c:
300 spartalıya qittim ßeklediim kadar qüsel diildi ama iiyiydi.. savaş sahneleri icinde kücük ßi konusuyla ßirlikte kıLıClaRIn MızRakLarIn arasında qecior film..
F e r a y
20.03.07, 19:59 PM
"HOT FUZZ" filmine gittim ingiliz filmi ingiliz espirileri guzeldi. Bir defa izlenir.. bir kac gundur "Norbit" e gitmek istiyorum komedi filim ama vakit bulamadim.Turk filimleri gelince mutlaka gidiyorum.
en son barda flımıne gıttım.kımseye tavsıye etmıyorum
tam bır psıkopat fılmı
arkadaslar aydınlattıkınız ıcın tesekkur ederım
EmRuLLahPaşa
03.04.07, 13:19 PM
ben hiç gitmedimki
300 ıspartalıya gıtmek ıstıyorummmmm...
muze fılmıne gıttım ıkı ayı geçtı ıyı bı fıllmdı ama sınemaya gıtmeye gerek yok bole bı fılm için daha çok tv fılmı gıbıydı..sınemay yapıtı sayılmaz yaani..
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.