Orijinalini görmek için tıklayınız : yardımm
ya biri bana yardım etsin bilgisayarda gizli dosya yaptım ve gizledim sonra gizliliği kaldır diom eskiden oluodu simdi olmuo ya orda bi dünya resim vardı nasıl düzeltcemm yardmmmmmmmm ne olur acill
just like heaven
12.05.08, 01:50 AM
boz makineyi sonrada yardım diye bağır :c:
Türkçe_Rap
12.05.08, 15:31 PM
bende aynısı yapmıştımm ben daha dosyanın nerde olduğunu bile bulamıyorum :c: gitti resimler
Dj @rt@n
12.05.08, 17:28 PM
"denetim masası"nda "klasör seçenekleri" var. gir oraya. "görünüm" sekmesine gir.
"gizli dosya ve klasörleri göster" yazısının solundaki kutuyu işaretle. sonra "uygula" ya bas. sonra da "tamam" a.
yine olmazsa söyle...
Yok Olmuo Ayni Yİne Ben İsaretlİyom O Yİne BİldİĞİnİ Okuyo
Dj @rt@n
12.05.08, 23:18 PM
bu söylediklerimi yaptıktan sonra başlat / ara dan istediğin dosyayı ara
görünmüyorsa yine söyle tek bir şey kalıyor...
yok olmuo sölesene sunu bi:)
Dj @rt@n
13.05.08, 21:37 PM
masaüstünde bir not defteri aç içine bir şeyler yaz ve kaydet. sonra o dosyaya sağ tıkla "özellikler" i seç. orada "salt okunur" veyea " gizli" diye 2 kutucuk var. "gizli" yi seç. "tamam" a bas. görünmüyorsa yukarda yaptıklarımızı tekara yap ve yine bak. yine görünmüyorsa format atman gerekir. eğer görünüyorsa. senin daha önceki belgelerin sen yada başka biri tarafından silinmiş olabilir. :( umarım yardımcı olmuşumdur...
ya sorun orda gizlemiyo bile:S
Dj @rt@n
14.05.08, 22:11 PM
o zaman sorun büyük olabilir.. bence dosyalarını hemen yedekle ve format at. :(
sorun küçük gibi görünse de zamanla sistemi büyük ölçüde etkiliyebilir. benim "başlat"taki "ara" bozulmuştu. bir ay sonra çöktü :(
Dj @rt@n
15.05.08, 23:27 PM
valla elimden geldiği kadar yardım etmeye çalıştım . ama yardım edemedim tamamen kusura bakma. kal sağlıcakla
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.