Orijinalini görmek için tıklayınız : erkek aldatsin mi ölsün mü
Erkek Aldatsın Mı?Ölsün Mü?:girl_dance:
Geçen gün izlediğim bir haberde erkek aldatsın mı yoksa ölsün mü diye bir anket vardı kadınların çoğu aldatacağına ölsün taraftarıydı bakalım sitede nasıl bir sonuç çıkacak...
...NMT...
07.06.08, 22:21 PM
aldatcağına gebersin valla
zaten kendi eceliyle ölmesse ben öldürürüm:D
aldatmasın ölmesinde...yaşasın ve hep beni sevsin diyorum ben...teşekkürler...beni benle aldata bilir ancak...
Ya Aldatmak ya Ölmek??????????????
Aldatmamak diye bir seçenek yokmu yani?
çitlenbik
08.06.08, 03:09 AM
ölsün ölsün ölsün .....ihaneten nefret edıyorum.....ihanete ugramak cok kotu bısey.....
EmRuLLahPaşa
08.06.08, 08:36 AM
karar verememedim bir türlü
valla aldatmaması daha iyi ama aldatacağına ölsün daha iyi
ErcanReys
09.06.08, 14:23 PM
Aldatıcağınma ölsün gitsin.zira zina en büyük günahlardandır...
...NMT...
11.06.08, 10:36 AM
Aldatıcağınma ölsün gitsin.zira zina en büyük günahlardandır...
işte açıklama bu:good:
aldatmak çok kötüüü
Türkçe_Rap
11.06.08, 14:59 PM
aldatmasında ölmesinde yazık yaa :c: ölsün demekde çok acımasızca
mihri_2_6
08.07.08, 00:32 AM
İkiside aynı kapıya çıkıyor aslında yaa.yani ölümü göze alıyosa aldatsın,sonra gitsin paşa paşa intihar etsin,yoksa kadın aldatıldığını öğrendiğinde öldürmez süründürür yazık adama.Gerçi kadın öldükten sonrada rahat vermez adama ama olsun yinede daha iyi bir yol bence.hem daha fazla günaha girmemiş olur,kadın iyilik bile yapmış olur :)
İkiside aynı kapıya çıkıyor aslında yaa.yani ölümü göze alıyosa aldatsın,sonra gitsin paşa paşa intihar etsin,yoksa kadın aldatıldığını öğrendiğinde öldürmez süründürür yazık adama.Gerçi kadın öldükten sonrada rahat vermez adama ama olsun yinede daha iyi bir yol bence.hem daha fazla günaha girmemiş olur,kadın iyilik bile yapmış olur :)
Diyorsun? :)
Bence kadından kadına değişir :)
Bir Romanya Atasözü Der ki ;
Biri Sizi Bir Kez Aldatıyorsa Suç Onundur, Birden Fazla Aldatıyorsa Suç Sizindir.
mihri_2_6
08.07.08, 22:59 PM
bunu anlamak için romanyalı olmak gerekmiyor urfalı,ayrıca hangi romanyalı söylemiş ki bunu
kimden duydun yani sen.
demekki neymiş ikinci bir şansı vermemek gerekiyormuşşşş..
...NMT...
08.07.08, 23:53 PM
tabik
hiç kimse 2. şansı haketmez
ayrıca salakmıyız ya tekrar aynı şeyleri yaşamak için şans verioruz
koptum yeminlen.. seçeneklerin güzelliğine bak ölmek mi istersin aldatmak mı ?ölmek şııkını seçmek için önce zihnen ölmüş olmak gerekmezmi.nie öleyim durup dururken yaw ayrılırsın olur biter.:)
bunu anlamak için romanyalı olmak gerekmiyor urfalı,ayrıca hangi romanyalı söylemiş ki bunu
kimden duydun yani sen.
demekki neymiş ikinci bir şansı vermemek gerekiyormuşşşş..
Bak vallahi sadece bi gazetenin köşesinden okudum.
İnan Romanyalı tanıdığım yok
alman var çinli var japon var hollandalı var ekvatorlu bile var
ama romanyalı yok dediğim gibi sadece bi gazetede okumuştum
kıyma bana :)
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.