Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkekler Haksiz Yere Yüceltiliyorlar
feministim
28.06.08, 00:48 AM
Erkekler,gerçekten Haksiz Yere Yüceltiliyorlar Ve Bu Durum çoğunun Işine Geliyor.bazi Kadinlarda Bunu Mecburen Kabul Ediyolar.lütfen Bayanlar Ekonomik özgürlüklerini Kazansinsinlar Ve Bunlara Boyun Eğmesinlerr
Erkekler,gerçekten Haksiz Yere Yüceltiliyorlar Ve Bu Durum çoğunun Işine Geliyor.bazi Kadinlarda Bunu Mecburen Kabul Ediyolar.lütfen Bayanlar Ekonomik özgürlüklerini Kazansinsinlar Ve Bunlara Boyun Eğmesinlerr
Erkekleri haksız yere yücelten kim?
Herşey ekonomik özgürlükmü gerçekten?
Ekonomik olarak özgür olunca herşeyi yapabilirsiniz değilmi?
Ekonomik olarak özgür olmayan kadınlara boyun eğdirenler utanmalı elbette.
Ama herşey ekonomi değil.
...NMT...
28.06.08, 17:53 PM
şimdi şöle düşün
bi kadın.... işi yok.para kazanamıyor ve kocasına boyun eğmek zorunda.her yaptığını affetmek,sindirmek zorunda.çünkü eğer kavga edilir ve boşanılırsa kadın açıkta kalır. özellikle doğu kesimlerde ailesi kadını asla kabul etmez.(bunada bi anlam veremiyorum ama neyse). yani kadın hem kendi hem varsa çocuklarının geçimi,barınması ve beslenmesi için kocasına muhtaç durumda bırakılır
eğer kadının işi varsa,belirli bir geliri varsa ayrıldığında da gayet rahat hayatını sürdürebilir.çocuklarına da kendine de yetebilir. işte ekonomik özgürlükten kastımız bu. ve evet aslında herşey ekonomik özgürlüğe dayanıyor
şimdi şöle düşün
bi kadın.... işi yok.para kazanamıyor ve kocasına boyun eğmek zorunda.her yaptığını affetmek,sindirmek zorunda.çünkü eğer kavga edilir ve boşanılırsa kadın açıkta kalır. özellikle doğu kesimlerde ailesi kadını asla kabul etmez.(bunada bi anlam veremiyorum ama neyse). yani kadın hem kendi hem varsa çocuklarının geçimi,barınması ve beslenmesi için kocasına muhtaç durumda bırakılır
eğer kadının işi varsa,belirli bir geliri varsa ayrıldığında da gayet rahat hayatını sürdürebilir.çocuklarına da kendine de yetebilir. işte ekonomik özgürlükten kastımız bu. ve evet aslında herşey ekonomik özgürlüğe dayanıyor
Bence yinede herşey ekonomi değil
Öyle olmamalı
Ekonomi diye diye ne kültür ne örf ne adet hiç bişey bırakmadınız.
...NMT...
06.07.08, 15:43 PM
o nerden çıktı yafs
tabiki öle deil aaa yaw bişey dioz suçlu çıkıoz:D
bu kadın erkek meselesi değil arkadaşlar uyum meselesi .eşini doğru seçen insanlar kim kimin nesi kim patron kim değil die havanda su dövmezler .silik bi kişiliğiniz varsa karşınızdaki eşiniz bile olsa sizi sömürür .karısından habersiz hapşırmaya bile cesaret edemeyen adamlar tanıyorum ben üstelik ekonomik özgürlükleri de var gene de yönetilen onlar oluyor .dediğim gibi kişilik meselesi
Serencebey
19.09.08, 04:06 AM
Ben evliyim eşim benden çok maaş alıyor hemde benim 4 aylık maaşımı o bir ayda alıyor demek ki konunun temelinde sorun para değil zaten konuyu açan arkadaş bayanların çalışmasını istemiş orası yanlış anlaşılmasın.
Konuya gelince 33 yaşındayım ve size şimdiye kadar ki deneyimlerimden bahsedeyim mesela benim gözlemlerime göre kadınlar kadınları daha çok eziyor...
*İş yerimde dul bir bayan arkadaşım var ve çok kafa birisi onunla iyi anlaşmamızdan dolayı laf çıkmış aralarında birşey mi var diye tabi arkadaşım bunu duyunca araya seviye koyduk ve çok üzüldü bunalıma girdi lafı çıkartanın cinsiyeti ne demeyin tabiki bayan.(2007 yılı)
*Üniversitede okuyorum kendime ait evim var ve eve girenin haddi hesabı yok her saatte erkek-kız eve giriyor kimse birşey demiyor sağdan soldan duyumlarım mahalledeki erkekler helal olsun çocuğa götürüyor karıları cinsinden,apartmandaki bayanlar ise bekar adam yapacak tabi diyor ve alt katımda gerçekten hanım hanımcık yürürken başını kaldırmayan bir bekar hemşire oturuyor bir gün evine bir erkek gelmiş ve kızın ne namusu kaldı nede birşeyi kız evi boşalttı gitti kadınlar ne yere bakan yürek yakanmış dediler kızı mahvettiler tek sebebi acaba kocamıda kandırır mı??? erkeklerin ise bakış açıları değişti gözler kızı kesmeye başladı ama kız laflara dayanamadan gitti...
peki ben onlara göre eve hergün kız atıyormuşum neden erkekler bu benim karımıda kandırırmı diye iftiralar atıp beni kovdurmadılar neden kadınlar şeker gibi kıza yapmadığı şeyleri namusuna kadar leke attılar hemde sırf apartmandan gitsin diye...kocamızı elimizden alır korkusu.(1995 Yılı)
*Bekarken kendime göre kızların dikkatini çeken bir tiptim fakat evlenince ne olduğunu bende anlamadım elime yüzük taktım sanki kısmetim 10 kat açıldı eşimle bir yerde oturuyorum bayanların gözü bende bekarken bu kadar bakmazlardı nedense...neredeyse içime düşecekler...Eşimi hiç aldatmadım aldatmayacağımda ve bunu etrafımızda ki herkes bilir ve benle aldatsın diye yarışan bayanlar var (eşimin yakın arkadaşlarıda dahil) bu çok garip bir his onunla olunca bakın benle aldattı hani kimseyle aldatmazdı ama bana dayanamaz ben çok güzelim psikolojisimi doğuyor egolar gümledimi bilmiyorum ama bu bir realite.(2001-2008 arası)
*Ay canım body çok yakışmış,saçların mükemmel olmuş hayatım gibi sözler ama içinden Allah senin belanı versin benden güzel olmuşsun hakaretleri kızların %90'ı bunu yapar veya yaşar hatta yarın o kız aynı body'yi alır.( Yıl: kendimi bildim bileli ve halen)
Bence kadınlar önce birbirlerini ezmeyi bırakıp birbirlerine sahip çıksınlar sonra erkekleri düzeltmeye çalışsınlar ama birbirinize destek çıkarsanız zaten erkeklerin size karşı davranışlarıda değişir.
Büshra_54
25.10.08, 14:38 PM
Bu konudaki mesele aslinda tüm erkekler diyemeyiz ama Evet gercektende böyleleri var komsularimizda bazen aile icinde biel gözüken birsey
Ama burdada kadinlarin sucu die düsünüyorum ezdirmesinler kendilerini....
Ama burdada kadinlarin sucu die düsünüyorum ezdirmesinler kendilerini....
katıLıyoRum....
mor_efsane
25.10.08, 18:07 PM
bende çok doğru
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.