Orijinalini görmek için tıklayınız : Hemşire kıyafetli erotik dans
Rütbeli Paşa
11.05.07, 09:03 AM
[Linkleri görmek için üye olmalısınız...]
Antalya'da bir eğlence merkezinde düzenlenen acil parti gecesinde hemşire kıyafetli dansçılar birbirinden erotik kıyafetleriyle ve danslarıyla sahneyle çıktı.
Antalya'da Kaleiçi'nde bulunan bir eğlence merkezinde ,beyaz melekleri temsil eden hemşire kıyafeti giyen 20 Dansçı kız kulüpte bulunan yerli ve yabancı vatandaşları unutulmaz bir gece yaşattı.
Clup'te akşam ilk eğlenceye ateş dansı ile başladı. Cihan isimli genç ateşle yaptığı dans ve ağzından çıkardığı alevler ile kulüpte bulunan vatandaşları kendine hayran bıraktı.
Ateş şovundan sonra sahneye sıra ile çıkan hemşire kıyafetli dansçı kızlar yarım saat süren erotik gösterilerinden sonra sahneden indiler. Kulüpte eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.
[Linkleri görmek için üye olmalısınız...]
just like heaven
11.05.07, 09:23 AM
hemşirelere hakaret bence bu :mean:
...NMT...
17.02.08, 19:44 PM
bencede hemde çok büyük bi hakaret
bunlar çok çirkin davranışlar:(
üzülüyorum yani:(
AYGUNNN
21.02.08, 02:06 AM
ne ilgisi var yahu bence hakaret diil bilakis iltifat siz hiç bu kadar güzel hemşire gördünüz mü ? ama madem çok kızdınız ceza olarak dansçı kızlar hastanede çalıştırılsın (bu yaşta kızamık geçirmezsem namussuzum) :hahaha: :hahaha: :hahaha: şaka şaka bencede çok çirkin bi davranış hiç bir meslek bööle bi hakareti kaldıramaz bi daha ki sefere hiç bi şey giymesinler efendim dimi ya cık cık cık :(
...NMT...
21.02.08, 02:17 AM
kaç yaşındasın sen yaw bu yaşta kızamık geçirmezsem filan dion
ayrıca sen kıs diilmisin ya
nie sarkıntılık yapıon hemşirelere:D
AYGUNNN
21.02.08, 02:34 AM
elhamdülillah erkeğim adım yüzünden karıştırılıyo bazan ama Aygün benim adım Aygül diil..HEM HEMŞİRELERE SARKAN KİM (dansçılar varken !!!) :haha: :haha: :haha:
...NMT...
21.02.08, 15:43 PM
:haha:
ben bişiyide karıştırmasam olmaz yani:hehe:
AYGUNNN
21.02.08, 19:14 PM
ööle deme kariştırmak iidir yoksa pilav üstü kuruyu nasıl icad ederdi insanoğlu(votka-redbull,tahin-pekmez,şansal-erman hahahaha) :hahaha:
...NMT...
22.02.08, 15:27 PM
:puha::hahaha::haha:
insan oglu artık ne yapacagını sasırdı.bu derecede kutsal bır meslegın boyle kullanılmasını kınıyorum.
bu kızlar hasta olursa hemsıreler bakmaz ınsanllah bunlara.:D
...NMT...
22.02.08, 19:09 PM
aminnnnnnnnnnnnnn
AYGUNNN
22.02.08, 20:12 PM
aman sakın bakmasınlar zaten!!! ben hepsine bakarım,(merhametli adamım napiim dayanamam bööle şeylere!!) :oley:
...NMT...
22.02.08, 20:21 PM
piss sapıııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkk:haha:
AYGUNNN
22.02.08, 20:42 PM
bak şimdi .bizde bakmayalımda sokaktamı kalsın kuzucuklar minicik etekleriyle karda kışta.yoplumsal bir yaramız bu bizim sweet. ben evde tavşan terliklerimi giyip çıtırdayan şöminenin tatlı nağmeleriyle nescafemi yudumlarken(üstelik yapayalnız!!) onlar hasta, aç ,sefil(ve de hala mini etekli ;) )ha olacak iş değil. :bump2: :bump2:
Gülşen90
21.03.08, 23:42 PM
AYGUN denen sünepe ne sanıyosun sen kendini!
Adam ol!
Tamam haklısın imkansız hayallerin peşinden koşuyorum Adam olman için önce insan olman gerek -ki sen ve insanlık!
Sen kimsinki hemşirelere dil uzatıyosun, olur olmaz konuşabiliyosun!
Şerefsiz demiycem sana ama sana olan saygımdan değil sırf şerefsizlere hakaret olmasın diye!
Kuyruk acın var herhalde yada hastanedeki hemşirelerden çok azar yedin! İşte senin gibi moronlara cadı hemşire gerek! Kim azarlayıp kuyruk acısı oluşturmuşsa ağzına sağlık!
Umarım en kısa zamanda hastaneye yolun düşerde O zaman öyle bi hemşireye denk gelirsinki yediğin azarlarla her hastanede geçirdiğin an azap gelir!
Ve böylece anlarsın Hemşirelerin hastaları ne derece olumlu veya olumsuz etkileyebileceğini
Ve anlarsın mesleğin kutsallığını..
gülşen neden o kadar sinirlendin arkadaş makara yapmış sadece. meslek ile ilgili bir hakaret ya da küçük görme ifadesi kullanmamış ki.ayrıca asıl kızılması gereken o kıyafetleri giyerek insanların böyle düşünmesini sağlayan striptise ciler değil mi sence?
neyse ben karışmam:eek:
...NMT...
22.03.08, 11:26 AM
yok yok karış alim abi
çok doğru söylüyosun
suç aygünde deil bu terbiyesizliği yapanlarda
ayrıca onlar hemşire deil ve eğer onlar bu işi yapıyosa söylenecekleri göze alıp yapıyolar
bu kadar sinirlenmenede anlam veremedim
nexttime
26.05.08, 10:45 AM
Uyeligimiz Tarafimizdan Sitenizden Silinmistir...
kabahat şu kıyafeti giyen kendini bilmez kızlarda...siz onlar yüzünden niye sinir oluyorsunuz ki ....onların kutsal mesleğe karşı saygısı yok bence...saygısızlıkları onlara kalsın...bakmak isteyende baksın ulu orta çapkınlık yapmasın....
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.