PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lutfen Biraz Daha Dikkat

KARABUKLU
20.05.07, 21:59 PM
Arkadaslar hepınıze ıyı aksamlar dılıyorum. Artık acemılık devresını atlattım .Ben burada cok muhım bır konuyu paylasmak ıstıyorum.Soylekı bızım sarkılarımız turkulerımız cok cok guzel ama bırılerı bılerek yada bılmeden sozlerının ıcıne edıyor.bır guzel turkumuzde Camının ezanı yok ıcının duzenı yok dıyor (mısket) bu ıslamıyete gore yanlış butun camılerımız duzenlı ve mukemmel ve hepsınınde muezzını var bır dığer sarkı senınle cehennem oduldur bana sensız cennet surgun sayılır dıyor sen cennetın en ucra yerıne gıdebilsen keske desem INSAALLAH GUNAHA gırmem bır dığerı bır Allah a taptım HASA bırde sana dıyor ISLAMIYETIN SAKASI YOK boyle sarkı sozlerı yazılırken dınımıze bılmeden saldırmayalım gelelım bılmecelere adamlar mahsus mu soruyor bılmem yok bır yunan tanrısı bır mısır tanrısı yok bılmem ne mıtolojısındekı bılmem ne tanrısı ALLAH 1 DIR BU KESIN ama bunu nıye devamlı bulmacalarda sorarlar cok merak edıyorm bılmeden kendımızı atese atmayalım buyuklerımıze soralım benımde yazarken hatamolur benıde uyarırsanız mınnettar kalırın bana bır harf oğretenın kolesı olurum yanlıs hatırlamıyorsam HZ ALI Efendımızın mubarek bır sozu olsa gerek tesekkur ederım hayırlı aksamlar dılerım

ARİF
21.05.07, 00:25 AM
çok güzel bir konuya değinmişsin karabüklü kardeşim müslüman toplumu olarak insanlarımız sadece müslüman olduğunu biliyor ne kadar acıdır ki: islamiyet ve müslümanlık hakkında yani müslümanın bilmesi gereken konular hakkında fazla birşey bilmiyorlar örneğin mükellef olan bir müslümanın görevlerini (eğer anket yapabilsek) bugün kaç kişi sayabilir.Yani durum gerçekten vahim ama inşallah senin gibi bilinçli ve doğruyu (bildiği kadarıyla) gösterebilecek kardeşlerimiz olduğu sürece içimdeki umut ateşi yanmaya devam edecek.Allah bilmeden yaptığımız kusur ve hatalarımızı affetsin...

Bu konuya değindiğin için teşekkür ederim...

Rütbeli Paşa
21.05.07, 10:42 AM
haklısın:x: daha dikkatli olcaz saol;)

Ayyas Luis
21.05.07, 10:50 AM
karabuklu şarkılarda haklısın o konuda yanındayım.
fakat tanrı kelimesi arapça allahın turkçe meali gibi gelmektedir (bizimkiler öle çevirmiş) ve butun dunyada insanların inandıkları herşeyi (heykel,ateş,inek taş v.b..) tanrı olarak gösterirler ve dikkat edersen allahın isimleri arasında tanrı diye bir isim yok o yüzden herhangi bir sorun teşkil etmiyor varsın tanrı desinler başka bişey .tanrı geniş tabanlı bir isimdir bizim inandigimiz Allah'tır Allah'tan başkada ilah yoktur.

Sago
21.05.07, 12:16 PM
çok guzel bır konuya değinmişsin saol.:x:

KARABUKLU
21.05.07, 22:29 PM
Arkadaslar hepınıze ıyı aksamlar oncelıkle acızane yazdığım konuyu okuyup bana destek veren sayın ALIM KAJMERAN AYYAS LUIS VE SARHOŞ ARKADASLARIMA TESEKKUR edıyorum bılgı paylasmak cok guzel hepımızın hataları ve yanlısları var onemlı olan bu yanlısları tekrar etmemek.SITEMIZ harıka 3 gun oldu sıteye gırıs yapalı okadar guzel konular varkı tamamını okuyamadığım ıcın kendıme kızıyorum arkadaslar superler bu kadar guzel konu resım ve yorumu yazmak beğendırmek maharet ıster ellerınıze sağlı gecenız hayırlı olsun sağlıcakla kalın :kac1:

Ayyas Luis
21.05.07, 23:45 PM
bende şahsım olarak samimiyetinden dolayyı sana teşekkür ederım. hepimize iyi paylaşımlar :)

EmRuLLahPaşa
26.10.07, 17:42 PM
Hakan :bu yolda asla yanlız yürümeyeceksin :gul1:

Türkçe_Rap
31.10.07, 13:30 PM
çok doğru bi konuu paylaşımın için saol :x:

u_k_a_l_a
31.10.07, 13:48 PM
paylaşım için saol ben ayyas luisin her söylediğine katılıorum çok doğru konuşmuş