Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamlar
SaMuSiA
01.06.07, 14:39 PM
Herkese Selamlar Arkadaslar Ben Ceyhun Samusia
Kısaca Kendımı Tanıtım Istersenız:WebTasarım Hostıng Islerı Ile Ilgılenıyorum.Kısacası Web Alem.
Herkese Iyı Eğlenceler Bol Paylaşımlar Dılıyorum..
Ayyas Luis
01.06.07, 14:43 PM
hoşgeldın aramıza ceyhun iyi paylaşımlar...
aramıza hoş geldin samusia:hi:
just like heaven
01.06.07, 17:39 PM
iyi vakit geçirmen dileğiyle...
Rütbeli Paşa
02.06.07, 12:50 PM
hoşgeldin;)
KARABUKLU
02.06.07, 13:19 PM
aramıza hosgeldın senden oğreneceğımız cok seyler olacak
WhanteD
02.06.07, 19:02 PM
hosgelmısen sefalar getürmusenn
Türkçe_Rap
06.06.07, 16:06 PM
siteyee hoşş geldinn :)
Rütbeli Paşa
06.06.07, 16:09 PM
siteyee hoşş geldinn :)
günaydın:puah:
selam arkadaşlar bende yeni üyeyim
Rütbeli Paşa
09.06.07, 12:17 PM
hoşgelmişsinde sende bununla ilgili konu açsan iyi olurdu;)
aramıza hoş geldin cancer:hi:
hoşgeldın sefalar gtirdin..iyi paylaşımlar.:x:
ibrahim
10.06.07, 17:08 PM
s.a arif kardeş bak katıldım vep sayafanın uyelrı arasına artık burdandan bır reklam kosesı ayırsın banada gelecegın elektırıkcısı dıye ne dersın bu gun dusunce olarak akılda yer yapan yarın bır gercek olur bu arada ben ibrahim hangi ibrahim dersen hakan abıden mac yapmıstık hanı yenmıstık sızı ordan gelır aklına sıtenı daha ıncelemedım ıyı veya dıyıl dıye bır yorum yapamıyorum artık bu konuda ılerde bır yorum yaparım oldu s.a unutmamak lazımkı meyve veren agac taşlanır bır gun bır tas atarsak kızma
hoş geldin kardeşim aramıza senin attığın taş bize zarar vermez serçevari serseran...
WhanteD
11.06.07, 18:07 PM
aramıza hq dostum
s.a arif kardeş bak katıldım vep sayafanın uyelrı arasına artık burdandan bır reklam kosesı ayırsın banada gelecegın elektırıkcısı dıye ne dersın bu gun dusunce olarak akılda yer yapan yarın bır gercek olur bu arada ben ibrahim hangi ibrahim dersen hakan abıden mac yapmıstık hanı yenmıstık sızı ordan gelır aklına sıtenı daha ıncelemedım ıyı veya dıyıl dıye bır yorum yapamıyorum artık bu konuda ılerde bır yorum yaparım oldu s.a unutmamak lazımkı meyve veren agac taşlanır bır gun bır tas atarsak kızma
h.g ibrahim aramıza emınım aramızada ıyı vakıt geçirirsin..iyi paylaşımlar..:x:
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.