PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dinimizin Direği Namaz

KARABUKLU
02.06.07, 13:53 PM
Selam arkadaslar bır kac gunden berı lısede kızların kıldığı namaz tartısılıyor ne acayıp değılmı sankı namaz ibadetı yenı ortaya cıkmısda tovbe tovbe cok acayıp bıseymıs gıbı lanse edılıyor Kardesım Turkıyede yuzde doksonsekız musluman ınsan var Namaz elbette hepımızın boynunun borcu bunu okuldada kılabılırız askerdede ısyerındede her yerde kılabılaırız yalnız ısımızı savsaklamak amacıyle ve arazı olmak ıcın deyıl.Nıtekım butun devlet daırelerınde ALLAH RAZI olsun kucuk bırer MESCIT vardır ve orada ibadetlerımızı eda edıyoruz ama okulda kızlarımızın kıldığı ALLAH KENDILERINDEN RAZI olsun bu NAMAZ ıbadetını nıcın buyuturler anlamış değılım kızın annesı cok sasırmıs yok son gunlerde halı değışmış vs vs NAMAZ kılan bır ınsanın hal ve hareketlerı elbette olumlu olcude değışır. okulda esrar partısı veya kumar veya bunlardanda kotu bır sey olsa daha mı ıyı olacaktı soruyorum TEK eksığımız YUCE DINIMIZ ISLAMI COK GUZEL BIR SEKILDE TANITIP YASAYAMAMAMKTIR.ve maalesef gun gectıkce fuhus kapkac hortum dolandırıcılık rusvet dınımızın yasakladığı ne kadar kotuluk varsa yaldızlanıp onumuze konulacaktır.Burada bızlere dusen gorev yılmadan usanmadan mucadele etmek ve sayın hocalarımızdanda vakıtlerı olduğu muddetce camılerımızde dınımızle ılgılı bılgıler verılmesı bu aksam saatlerınde daha guzel olur herkes ışten gelmış olacağı ıcın benım fıkrım budur ve daha bır suru guzel careler vardır.şimdi okullar tatıl olacak yaz KURAN KURSLARI CAMILERIMIZDE BASLAYACAK alın bır suru nahos haberler gazetelerde okunacak neden neden neden bırılerıne bı sey mı batıyor hepımız ELHAMDULILAH MUSLUMANIZ GIDECEĞIMIZ YER 2 METRELIK KABIR VE UZERIMIZDE ISE BIR IKI METRE KEFEN bu dunya gelıp gecıcı kıme kaldı da bıze kalacak nıce gencler nıce guzeller toprağın koynunda yatıyorlar bır gun bızimde kapı calınıp sıra sende denılecek RABBIM IMAN KUR`AN NASIP ETSIN SON NEFESIMIZDEDE KELIMEYI TEVHID VE KELIMEYI ŞEHADETİ SOYLEMEYI NASIP ETSIN İNŞAALLAH HOÇAKALIN SELAMLAR

ARİF
02.06.07, 18:01 PM
Namaz kılan kızlar değil bunların derdi.Kısaca eski zamana dönelim;Peygamber efendimizin(S.A.V) zamanında yaşamış müşriklerde Peygamber efendimize ya Muhammed(S.A.V)bizim senin dinin ile bir işimiz yok ama insanlara bunu anlatma git nerde istiyorsan dini yaşa insanlara bunu öğretme eğer anlatırsan bizim putlarımıza kesilen kurbanlar bu putlar için gelen kervanlar,bu putları ziyaret edip hacı olduğu sanan asalaklar ezcümle bu put safsataları ile kazandığımız paralar ve ticaretler son bulur bizde o zaman perişan oluruz demişlerdi.Aradan 1500 yıl geçti ama o müşriklerin torunları bugünde türlü şeyleri putlaştırıp ilahlaştırıp ticaretlerini devam ettirmeye çalışıyorlar.Sonuç olarak Allah vadinde hulf etmez.Ez cümle bunlar bu oyunları yapmaya ve tükenmek üzere olan nesillerini devam ettirmeye çalışıyorlar biz bunu biliyoruz ve artık ciddi bir çoğunlukta farkındadır.Müsterih olunuz...

KARABUKLU
02.06.07, 19:06 PM
ALLAH RAZI OLSUN vakıt buldukca dını konuları okumaya calısıyorum bırde uluyol dıye bır sıte var mukemmel

URFALI
03.06.07, 02:34 AM
Adamlar bizi yıkmak için türlü yollar arıyorlar.Deniyorlar deniyorlar..
Ama yapamıyorlar bir türlü.
Sebep;bizde iman gücü var.Ve bu iman gücü var oldukça Allahın izniyle yıkılmayacağız.Ama malesef imanımıza göz diktiler bitirmeye çalışıyorlar.Adamlar başka yol bulamıyor çünkü.Yok çocuklar okulda namaz kılmış, yok 23 nisanda kıyafetlerle ilahi söylemiş yok camiye gitmiş.Bunlar hikaye.Liselerde uyuşturucu partileri,fuhuş haberlerini bu kadar yaygara yapmıyorlar bazı medyalar.Ama namaz kılınmışsa rejim tehlikeye girmiştir hemen el atılmalı bu meseleye :)

KARAGUMRUKLU kardes gecenlerde bir konu açmıştın cevap yazmak istedim ama müsait değildim.Şimdi bu konuylada biraz irtibatlı gördüğüm için bir slayt veriyorum arkadaşlar inşallah izler.Başka bir forumdada vermiştim ama ilgi olmamıştı çünkü milletin işine gelmemişti.

[Linkleri görmek için üye olmalısınız...]

ARİF
03.06.07, 12:37 PM
urfalı slayt gerçekten çok güzel ve etkileyici elimden geldiği kadar yayacağım eline sağlık...

URFALI
03.06.07, 22:18 PM
urfalı slayt gerçekten çok güzel ve etkileyici elimden geldiği kadar yayacağım eline sağlık...

Slaytı yapanlardan Allah razı olsun gerçekten bi yerlere değdiriyor.Ama insanların pek umrunda değil.İşime gelmedimi dut yemiş bülbül gibi olurum hesabı.

efe85
23.07.07, 16:03 PM
allah razı olsun kardeşim... Gerçekten indirlip izlenmesi gerekn bir slayt...emeğine sağlık...