just like heaven
06.06.07, 17:30 PM
Susuyorum... Son susuşlarım bunlar... Suskunluktan ölmekte bize düştü böylece. Kaçmadım hiç bir zaman bedel ödemekten... Kötülükleriminde iyilikleriminde ödedim bedelini... Ve yaşam öğretti en sonunda gerçekliğini... Herşeyin bir bedeli ve her bedelin bir ağırlığı var. Sevimsiz bir duygu bu intikam... Ama alacağım bir intikam var, sevimsiz ve bir o kadar da çekici. İşte yazıyorum. Kalbime senin ne aşağılık bir varlık olduğunu anlatıyorum eski sevgili... Biliyorum bedelide ağır olacak. Odalar sağır ve dilsiz. Duvarlar konuşmuyor. Ellerimde bir acı... Başımda bir acı... Dizlerim hafif titrek. Bardağımda rakı. Yok yok sarhoş değilim. Belli ki çakır keyfim. Heyecan değil bu. Unutmanın sancısı besbelli... Kafamda soru işaretleri... Dinle eskiyen insan, eskiyen sevgili... Eskitildin ve Bu Mektup sana yazıldı.... Bir kaç satır... Gözlerinin baktığı her yerde iklimsiz bir ayrılık göreceksin... Seni ve arkadaşlarını terkediyorum. Gelip geçici dostluklarınızı, samimiyetsizliklerinizi, Yoz yaşamlarınızı bırakıp kendime gidiyorum