PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 20 Soruda Evrim Teorisinin Çöküşü [e-kitap]

just like heaven
20.02.07, 14:36 PM
Sürüm : [e-kitap]
Boyut : 1.95 Mb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi : Windows (Tümü)
Üretici Firma : Harun Yahya

Bu pdf formatındaki e-kitap ile evrim teorisinin bilimsel geçersizliğini, toplumda yaygın olarak merak edilen ve cevapları tam manasıyla bilinmeyen soruları ve evrimcilerin bu konulardaki iddiaları ile cevaplarını bulabilirsiniz.

download: [Linkleri görmek için üye olmalısınız...] ([Linkleri görmek için üye olmalısınız...])

rico
19.06.07, 15:50 PM
harun yahya denılen adamın asıl adı adnan oktar !!
evrıme bende ınanmıorum ama bu adamdan korkun müritlerı gunde ıkı vakıt namaz kılar.. makyajlı bı şekilde baş açık namaz kılar ilişki sonrasında gusül abdesti almazlar ve bunların kur'an a gore yapıldığını savunurlar..ben sadece ıkaz edıyım ıstedım :) haberınız olsun ;);)

URFALI
20.06.07, 14:17 PM
harun yahya denılen adamın asıl adı adnan oktar !!
evrıme bende ınanmıorum ama bu adamdan korkun müritlerı gunde ıkı vakıt namaz kılar.. makyajlı bı şekilde baş açık namaz kılar ilişki sonrasında gusül abdesti almazlar ve bunların kur'an a gore yapıldığını savunurlar..ben sadece ıkaz edıyım ıstedım :) haberınız olsun ;);)

Sanki adamlarla oturmuş gibi konuştun. :D Söylediklerinin kaynağı varmı?
Ciddi bak yanlış anlama ben bilmiyordum bu sölediklerini.Kaynağı varsa söyle bizde ilgilenelim.