PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ---aldatilmak Ve Yalan---

BAJER65
11.07.07, 12:36 PM
Kadın 1 gün boyunca ortada yoktur, ertesi gece saat 2'de gelir. Erkek ona sorar "Nerdeydin bu saatte kadar. saat sabahın 2'si." kadın başlar yalanlara "Bir kız arkadaşımın evindeydim. Kocası onu aldatmış. Çok üzgündü onu teselli ettim." Adam sorar "Arkadaşının adı ne ve nerde oturuyor?" kadın "Kadın bocalar 3 adres verir. ismi Sharen der." Adam "Kız arkadaşının kocasının adı ne?" kadın "Hmmm Billy" der. Adam "Çocugu varmı?" der. Kadın "Hmmm sanırım var 1 yada 2" adam tekrar sorar "Çocugu varmı?" kadın cvp verir "Bebegim...Evet! Hmmm Hayır!" Adam der "Tamam şimdi anlaşıldı..." ve sinirlenir adam "E be cehennem olası kadın!! Hem en samimi arkadaşım diyorsun hemde kaç çocugu var yada çocugu olup olmadıgını bilmiyorsun. Tamam bana bişey anlatma. Şimdi evi terk ediyorum" Kadın yalvarır "Tamam gitme sana gerçekleri anlatıcam. Lütfen dinle bebgim. Herşeyin dogrusunu anlatıcam" Adam "peki der bu son şansın. Bana ne olursa olsun gerçekleri anlat." Kadın anlatmaya başlar "Ben ve bir kaç kız arkadaş Shaniqua, Shaquan, ve Robin. Alışverişe çıktık" Adam der "Neden tlf'onuna cvp vermedin." Kadın cvp veriri "Canım o an dans ediyordum duymamışım." Adam afallar "Ne?? Ne dansı?? Hani alış verişti? ...Ya bana dogruyu söyleee. Club'amı gittin çarşıyamı?" Kadın cvp verir "Offf bebigim kafamı karıştırıyorsun yaa. Ayy önce alış verişe sonra Cluba." Adam sorar "Peki hangi club? club'ın adı ne?" Kadın cvp verir "Club'ın adı 'Kisses'" Adam "Saat kaç gibi ordaydın?" Kadın "Hmmm sanırım 11-yada 12" Adam sorar tekrar "Saat kaç gibi ordaydın?" Kadın "Unuttum der." Ve Adam "Şimdi daha iyi anladım. Ben gitmiyorum bu evden sen gidiyorsun. Şimdi Pılını pırtını topla ve git bu evden." KadıN yalvarır "Bebegim son bir şans daha ver. Gerçegi..herşeyiyle gerçegi anlatacam. lütfen!" Adam "Ben gerçegi biliyorum. Bir gerçek varki senin .... olman...Şimdi git bu evden. Git yoksa canını acıtıcam." Kadın "Bebegim lütfen!!"

Kadın adamın en samimi arkadaşıyla beraber olmuş o gece. Bunu adam zaten biliyormuş... Kadını inanılmaz derecede seviyormuş...Dogruları anlatmasını beklemiş, belkide böylesi çirkin bir hatayı bile afedecekmiş. Ama kadının yalanları yaptıgı hatadan daha tiksindirici gelmiş Adama. Bu nedenle kadını bırakmış.

İşte yalanın iticiligi...yaptıgın en büyük hatadan, hainlikten daha acı gelebiliyor...Şimdi siz ikiside aynı şey diyeceksiniz. Belki aynı ama adam iki defa aldatılmış oluyor. İyi düşünün.