Orijinalini görmek için tıklayınız : Forumda yapılan değişikler(haberiniz olması için)
forum anasayfasında en altta online olan kullanıcılar kısmında kullanıcı isimlerinin yanında çıkan kırmızı kaleme tıklayarak o kullanıcıya özel mesaj yollayabilirsiniz.
postbit_legacy templatesi ile oynayıp kullanıcı profil görünümünü daha hoş bir hale getirdim o ne yaw diyorsanız sol tarafta adımın ve rep puanlarımın falan yazılı olduğu yerden bahsediyorum:D
önceki ve sonraki konu eklentisi yüklenmiştir. bu eklenti sayesinde okuduğunuz konudan sonraki konunun ve önceki konunun başlıklarını görebilir ve bu başlıklara tıklayrak önceki ve sonraki konuya gidebilirsiniz.ayrıca konunun kaç kere görüntülendiği ve kaç mesaj yazıldığı gibi ek bilgilerde mevcut vs....
WhanteD
25.07.07, 17:53 PM
:Deklemedıgın bişi kaldımı:D ellerine sağlıq
Ayyas Luis
25.07.07, 17:54 PM
ellerine saglık güzel olmuş yardım edılmesı gereken birşey varsa herzaman arif.
eywallah luis:x:
saol blacks...
Rütbeli Paşa
26.07.07, 09:41 AM
saol patron:D :x:
yeni oyunlar ve PaylasimSitesi Tv bölümü eklenmiştir incemek için ana sayfada chat penceresinin üzerine bakınız:x:
günlük burç bölümü eklenmiştir:x:
gunherdi
11.08.07, 22:18 PM
cok güzel oldu gerçekten
bi de oyun ekledin arif abi onu da sölemek lazım:D
evet arkadaşlar dj liği ve müzikleri kendimiz çalabildiğimiz bir radyomuz var artık paylasimsitesi fm ana sayfada chat penceresinin üstünde bulabilirsiniz linkini
Rütbeli Paşa
20.08.07, 17:28 PM
mersi şekerim:dj: sarhoş emrinize amadeeee:p beni dinlerken intihar edebilirsiniz:c:
bn kendim çalıp kendim dinliyom zaten
Dikkat konu açarken tags yazan yere konunun başlığını kopyalıp yapıştırın yani konu başlığını iki kere yazmış olacaksınız...
just like heaven
23.09.07, 11:54 AM
ellerin dert görmesin adamım :c:
bu da link takasına gireceğim bölüm ve istediğiniz bölümlerin linkleride var bir göz atın bakalım
[Linkleri görmek için üye olmalısınız...]
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.