Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam=)
*Turkuaz*
08.08.07, 21:39 PM
:mdr: Selam arkadaşlar bn aranıza MUĞLA dan katılıyorum. ve sitenizin yabancısıyım bna takıldığm yerlerde yardım cı olursanız memnun olurum teşekkürler şimdiden
aramıza hoş geldin şifren işe yaramış:D
her zaman yardımcı olmaya çalışırız iyi paylaşımlar:x:
*Turkuaz*
09.08.07, 11:55 AM
H.b Ewet şifrem işe yaradı teşekkür ederim yardımın için ALİM
H.b Ewet şifrem işe yaradı teşekkür ederim yardımın için ALİM
rica ederim görevimiz:D kendini anlatsaydın biraz adın,işin,memleketin ve nerede yaşadığın gibi seni tanımamızda bize yardımcı olacak bilgiler verirmisin???
WhanteD
09.08.07, 16:28 PM
hoşgeldınnnnnnnnnnn dostum:D
*Turkuaz*
10.08.07, 10:05 AM
rica ederim görevimiz:D kendini anlatsaydın biraz adın,işin,memleketin ve nerede yaşadığın gibi seni tanımamızda bize yardımcı olacak bilgiler verirmisin??? :boast: SLM tabi anlatim size biraz kendimi Adım=Tuğba Yaşım=23 Toprak=Kastamonu ama yaklaşık 20 senedir Muğla'da oturuyoruz bukadar yeterli dir umarım zaten ilerde bni paylaşımlarım dan da tanırsınız
memnun oldum:hi:aramıza tekrar hoş geldin umarım güzel vakit geçirir ve sitedeki arkadaşlarla çabuk kaynaşırsın muglaya selamlar:D
bugün yeniyim yardım edin
hangi konuda yardım istiyosun
*Turkuaz*
10.08.07, 19:26 PM
muğla mı vay be:libelle_1: Ewet Muğla daha önce gldin mi hiç Muğla'ya yada nerlisin**?
ya ben gelmedim ama şanını duydum:D
karadenizliyim ben
Türkiye'nin her bir köşesini gezmek lazım
melankoli
10.08.07, 19:48 PM
slm ben merve 18 yaşındayım siteye bir haftadır takılıyorum nete surunurken rasladım :) sitede nefes aldım surunmuyorum artık nete dırek siteye gırıp vakıt geçırıyorum tabı annem benı pc başından saçımı başımı yola yola kaldırana kadar :):):):)
evet sabah en son bulaşık yıkamaya gitmiştin
siteyi beğendiğin için teşekkürler
senin de ilgili olduğun konular varsa ekleyebilirsin
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.