PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tema ücretsiz 9 Agaç Dikiyor Sizin Için.‎

Rütbeli Paşa
21.08.07, 12:35 PM
TEMA ÜCRETSIZ 9 AGAÇ DIKIYOR SIZIN IÇIN. Bir insanin yıllık gazete, dergi, kürdan, kırtasiye vesaire ihtiyaçlariiçin tam 7 agaç kullaniliyor. Yani düsünün her birimiz yilda 7 agacituketiyoruz!Sizin icin 7 degil tam 9 tane mese ağacı dikilecek... ve ÜCRETSIZ. Siz de kendi adiniza kampanyaya destek olmak için Siteye giriyorsunuz Solaltta projeye destek butonuna tikliyorsunuz. Formu doldurup yolluyorsunuz.Sponsor firmalardan 20 adet sms geliyor size... Isterseniz mesajlariokumadan siliyorsunuz. Formu dolduran herkes icin 9 mese dikiliyor. Toplam100 milyon sms'e ulasmak gerekiyor... Ayvalik, Antalya, Datca...Her yil her yerde ormanlar yaniyor (veyayakiliyor) sadece 1 dakikanizi alacak ve 9 meseniz olacak.
TıklAYACAĞINIZ LİNK

[Linkleri görmek için üye olmalısınız...]

Saygılarımla,

asude67
23.08.07, 00:20 AM
sarhoş arkadaşım bu sayfayı bende arkadaşlarıma iletiyorum.Bu duyarlılığından dolayı seni kutluyorum..Bu güzel vatan için küçücükte bir şeyler yapmak bana inanılmaz huzur veriyor.:oley: Benim gibi ülkesine ve doğa ya tutkun herkesi bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum.Sevgiyle kalll.....:Laie_22:

gadling
23.08.07, 01:37 AM
saolun böyle bir konu açtıgınız vede bizi bilgilendirdiyiniz içinde ayrıyetten teşekkürler biz vatandaş olarak destek çıkmazsak sagduyulu davranmazsak dünyamız çöle dönüşecek ve bunun içinde uraşanlar var bizde tam tersi onlara inat dogamıza sahip çıkalım tekrar teşekkürler bilgiler için

:oley:

Rütbeli Paşa
23.08.07, 09:46 AM
hepimiz eleele verdiğimiz sürece bize bişi olmaz.biz türkler ülkemize sahip çıkalım!!!