PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : korkmuyorum artık sen varsın

just like heaven
01.09.07, 21:16 PM
[Linkleri görmek için üye olmalısınız...]

AŞK yeniden kapını çalmaktan , sana vurulmaktan çok korkuyorum. Adım atmaya dermanım kalmadı ayaklarımda. Hep yenilmişliğim , hep ümitsizliğim sarmış dört yanımı ama bir o kadarda meydan okumalarım oldu sana. Kuralına hiç bir zaman uymadım AŞK .Sende hep cezalandırdın beni. Gerçek aşkı buldum sandım zehir yeşili gözlerde o da yalanmış anladım. Şimdiyse KORKUYORUM ,

Gerçek AŞK seni aramaktan , bulduğumu sanıpta yeniden yeniden yaralanmaktan. Sanırım bir ömür bu korkuyla yaşayamam. Korkularımın üstüne üstüne gitmem lazım , tüm korkularımı bir duvar dibinde infaz etmem lazım. Yoksa ben yeniden BEN olamıyacağım. Masal gibi aşkların kahraman savaşçısı olmam lazım. AŞK'a sahip çıkmam lazım. Yeniden , yine ve hep sevmem lazım.

Oysaki benim biraz çocuk kalmış kalbim ufacık sevgilerlede mutlu olur. Sevildiğini anlayan çocuksu ruhum , hiç şımarmaz.Kalbimi bir papatya sayıpda bırakır sevenimin avuçlarına. Ahh bir de şu korkularım olmasa.
Artık bu gün söz verdim kendime korkmuyacağım . Hayattan , Aşktan , Sevgiden. Korkmuyacağım hiç bir şeyden. Aynalarda yüzümü görmekten, bir düşün peşinde gitmekten. Olmayacak denizlerde yüzmekten korkmuyacağım.

Dün güzel bir rüya gördüm. Masal kahramanım gelmiş , ellerimi tutmuş. Ellerini yüreğimin tam üstüne koyup , kalp atışlarımı hissetmiş.
"Korkma artık ben varım" demiş Ama "ben yorgun bir savaşçıyım hemde nazlı bir prensesim " dedim. "Olsun ben ikimizin yerine savaşırım" dedi.

KORKMUYORUM , ARTIK BENİMDE BİR MASAL KAHRAMANIM VAR.
O BENİ KORUR TÜM KORKULARIMDAN.