PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KıZlAr PeŞiMdEn kOşSuN Mu İsYoRsUNuZ? Ozaman ii okUyUn

CaDı
25.09.07, 22:02 PM
EWt ArkadaŞlar aynen yukardaki OkUNDUĞU GİBİ kızların ilgisini çekmek istiyosunuz
işte taM SİZE gÖRE BİR tİo

!!DİKKAT!!

. Hal böyle olunca da kim beğenmez ki böyle bir kişiliği.

Metroseksüel erkek nasıl olunur?

· Tıraş olurken mutlaka güzel kokulu tıraş kremi kullanın. Tıraştan sonra da cildinizin yumuşaklığı ve pürüzsüzlüğü için tıraş losyonunu alışkanlık haline getiriniz. .

· Her sabah duş alınız. Kesinlikle ter kokmayınız.

· Kilonuza dikkat ediniz, spor yapınız.

· Dişleriniz beyaz görünümlü olmalı ve günde birkaç kez fırçalamalısınız.

· Saçlarınız sert ise mutlaka saç kremi kullanınız.

· Her zaman temiz ve ütülü kıyafetler giyiniz ve üzerinizde taşımasını biliniz.

· Boyasız ayakkabıyla kesinlikle dolaşmayınız.

· Ellerinizin ve ayaklarınızın bakımını mutlaka yaptırınız ve krem kullanınız.

· Mutlaka parfüm kullanınız. Yalnız şişeyi üzerinize boşaltmayınız.

· Etrafınızda ki kişilere cinsiyet ayırt etmeksizin her daim kibar ve nezaket kuralları içerisinde davranınız.

· Müsait olmadığınız anlarda , size ulaşmaya çalışan kişilere, müsait olduğunuzda mutlaka geri dönün. Bu sizin kaliteli kişiliğinizi yansıtır. Aksi takdirde sıfıra düşebilirsiniz.

· Bu şık ve ağır görünüm içerisinde, her daim mütevazı alçak gönüllü olunuz. .

feministim
30.06.08, 20:34 PM
erkeklerin kızları peşlerinden koşturmaları içn daha bir fırın ekmek yemeleri lazım

hıaxi
19.07.08, 05:52 AM
yeteri kadarı koşuyor ki(her iki taraftan da )dünya nufusu durmadan çoğalıyor :)

mihri_2_6
19.07.08, 14:38 PM
bütün kızlar bu tarz erkeklerin peşinden koşacak diye bi kaide yok beyler rahat olun:)

ilknefess2
25.08.08, 00:00 AM
bunlar olmasada olur bence insanlık yeter bence

mor_efsane
25.08.08, 15:10 PM
bunlar olmasada olur bence insanlık yeter bence

Bi kiz olarak katiliyorum cok dogru

bahar5
25.08.08, 18:37 PM
bence oldukları gibi olsalar yeter

URFALI
26.08.08, 16:58 PM
Bundan sonra traş olurken el sabunu ile sakalları yumuşatacam
Kesinlikle ama kesinlikle losyon kullanmicam
Hergün duş alıyorum hatta günde 2-3 kez aldığım oluyor ama bundan sonra 15 günde bir
İdeal kilom 90 ama ben 95 im 90 olmak için uğraşıyordum ama vazgeçtim ne bulsam yicem bundan sonra
Dişlerimi fırçalamaktan nefret ediyorum zaten bundan sonra sabah kahvaltısında bile soğan samırsak yiyip öyle çıkacam dışarı
Saçlarım dökülüyor oh be iyikide dökülüyor
Bundan sonra elbiselerimide banyodan banyoya değiştirecem yani 15 günde bir
Ayakkabılarımı boyamakmı?Artık 5 senede bir yeni ayakkabı alcam Ve hiç boyamicam
Bak tırnak yeme alışkanlığımda var bırakmıştım nerdeyse tekrardan başlicam hatta ayak tırnaklarımı bile yicem
Ter kokan bi parfüm bulup onu kullanacam
Yok arkadaş ben kibarlıktan falan anlamam davar gibi hareket edecem bundan sonra

''Müsait olmadığınız anlarda , size ulaşmaya çalışan kişilere, müsait olduğunuzda mutlaka geri dönün. Bu sizin kaliteli kişiliğinizi yansıtır. Aksi takdirde sıfıra düşebilirsiniz.''
Yani böyle bi huyumuz yoksa boşu boşuna uğraşıp kendimizi kandırmayalım.

Heh bundan sonra böle işte işinize gelirse kızlar

mor_efsane
26.08.08, 18:20 PM
bakimli olmayan insanlarada bakmiyoruz kizlar kabul edelim

Serencebey
19.09.08, 03:43 AM
Bu yazıların kızlarla ne ilgisi var anlamadım zaten bunların hemen hepsi insani ihtiyaçlar :) ayrıca bir kız bir erkeğin peşinde koştuğu an o erkeğin gözünden düşer...Erkek aşıksa bile kıza karşı olan aşkı biter ve kızla tamamen kızı kullanmak amaçlı çıkar ben böyle bir olay yaşamak istemiyorum o yüzden kızlar peşimden koşmasın :)
Arkadaşlar ayrıca bir bayan sizi beğenmiyorsa bu yazılanları değil dünyanın etrafında hiç durmadan on tur koşsanızda bir işe yaramaz...