Orijinalini görmek için tıklayınız : Çok İlgin Kesinlikle Bakın...
AtikCan
23.02.07, 18:47 PM
Dikkatlice baktınızda resımlerin ıcınde gızlı yazılar ve resımler var bulan solesın..
[Linkleri görmek için üye olmalısınız...] ([Linkleri görmek için üye olmalısınız...])
[Linkleri görmek için üye olmalısınız...] ([Linkleri görmek için üye olmalısınız...])
just like heaven
24.02.07, 09:56 AM
evet gerçekten güzeller :D
Rütbeli Paşa
24.02.07, 12:49 PM
hepsini çok beğendim :x:
Türkçe_Rap
24.02.07, 15:10 PM
mükemmeller :x:
1. resimde dağ üzerinde koç, ayı, kaplan yada vaşak, kurt, şahin veya kartal, yabani oğlak(asıl ismini hatırlayamadım), su aygırına benzer bişey daha var ama emin olamadım.
2.resimde soldaki ağaçlık alan koyun kafası, onunda üzerinde küçük bir balık, yine sol ağaçlıkta birkaç tane insan suratı veya uzanmış bir kadın figürü artı olarak başka bir surat daha, sağdaki kayalık insan kafası, kuşlarla yazılı love kelimesi, deniz kızının memeleri :) (onlarda gizlenmiş ama ne yapayım ben görüyorum) :) deniz kızının kuyruğu; orkid amblemi
3. resimde bir ateş cini, bulutlarda sevimli hayalet casper ve amcası, şelalenin döküldüğü yerde bir tuhaf korsan suratı, dağın sağ yamacı sırt üstü yatmış bir asker, sol alt köşedeki kayalık çirkin bir insan yüzü ağzı bantlı bu arada(hayal gücüne bakın :) ) geyiğin arka solumuza düşen alan bir cüce suratı, bu kadar.bu resimde meme filan da yok.... :shocked033:
:cheer:PaYLaŞiM iÇiN tŞk EdErİm :cheer:
harıka resımler çok beğendım emeğinize sağlık
GÜsel ResİmlermİŞ YakiŞir BeĞendİm
gercekten ilğinc resımler paylaşım için saol..
melankoli
11.08.07, 01:58 AM
güzel paylaşım için tşk jnm
gunherdi
11.08.07, 02:08 AM
güzel çizmiş kim çizmişse ...
hayalet melek
07.09.07, 15:48 PM
ck ilginc resimler ama gercekten ii göz lazim bu resmler icin!!!:)
JASMIN:/
27.10.07, 22:24 PM
1. resimde 1 2 hayvan gördüm 2. resimde "love" yazıyo 3. resimde de evin üstünde bi adam var ben bunları gördüm sadece
saol:x:
süperler sağolasın yaaa :)
Dj @rt@n
14.04.08, 23:36 PM
süperler...
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.