PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kadın Erkek Rekabeti

ARİF
11.10.07, 17:48 PM
Kadın Erkek Rekabeti

Kadın: Kişiliğimiz kullandığımız arabanın beygir gücü ile doğru orantılı olarak değişmiyor
>>Erkek: Sizin kişiliğiniz beraber olduğunuz erkeğin cüzdan gücü ile değişiyor

>>Kadın: Kırmızı ışıkta yanımızdaki arabanın bizden önce çıkması yada bir aracın bizi sollaması hiçbir şey ifade etmez
>>Erkek: Bizim için de çevremizde diğer hemcinsimizin sahip olduğu mücevherat veya üzerindeki pahalı giysi hiçbirşey ifade etmez

>>Kadın: Kas olacak diye bir zorunluluğumuz yok
>>Erkek: Selüloitler olmayacak gibi bir zorunluluğunuz var ama...

>>Kadın: Aşık oluyoruz korkmadan.
>>Erkek: Biz de oluyoruz.... azıcık ödümüz patlıyor ama sebep olanlar UTANSIN

>>Kadın: Evde, banyoda, kıl-tüy dökmeyiz.
>>Erkek: Küvetteki, lavabodaki, yataktaki ve yemekteki saçların çoğu size ait.

>>Kadın: Her sabah tıraş olmak zorunda değiliz.
>>Erkek: Valla ben tıraş olmayı ağda yaptırmaya tercih ederim şahsen.

>>Kadın: Biri birimizin ağzını yüzünü kırdığımız sporlar yapmıyoruz.
>>Erkek: Vahşi bakışlarla birbirinizin gözünü oyduğunuz kıskançlık, haset, çekememe sporlarıyla yeterince uğraşıyorsunuz.

>>Kadın: Hiç iki kadının silahla oynarken birbirini vurduğunu duydunuz mu?
>>Erkek: Hiç iki erkeğin "aman tanrım benim elbisemin aynısını giymiş" diye mahvolduğunu duydunuz mu?

>>Kadın: Horlamıyoruz
>>Erkek: Halt etmişsiniz, hatta hıçkırmıyor, geğirmiyor ve hapşırmıyorsunuz da. Yoksa siz insan değil misiniz?? Size Afrodit diyebilir miyim?

>>Kadın: Az bildiğimiz bir şey üzerinde çok fazla konuşabiliriz.
>>Erkek: Yani çok konuşup hiç bir şey söylemezsiniz

>>Kadın: Birbirimize eşek şakaları yapma adetimiz yoktur.
>>Erkek: Çevrenizde ki diğer hatunlar hakkında senaryo dedikodular üretme alışkanlığınız var ama

>>Kadın: TÜKÜRMEYİZ
>>Erkek: KIRITMAYIZ!!

>>Kadın: Sanat eserlerinin %90'ı kadınlardan esinlenilmişdir.
>>Erkek: Sanat eserlerinin % 90'ı erkekler tarafından yapılmışdır.

>>Kadın: Uzağa işeme, uzağa tükürme, yüksek sesle geğirme gibi aptalca karizma krikolarımız yok
>>Erkek: Ortamın en güzeli olma, en zayıf olma, en pahalı giyineni olma, en zengin kocayı bulma gibi krikolarınız var ama

>>Kadın: Askere gitmiyoruz
>>Erkek: Hamile kalmıyoruz

>>Kadın: Kol saatimiz de aynı zaman da hesap makinesi, takometre, barometre, termometre ve radyo olması gerekmiyor.
>>Erkek: Çantamızda ruj, allık, pudra, yedek çorap,ıslak mendil, vs taşımamız gerekmiyor.

>>Kadın doğum günü, evlilik yıldönümü gibi özel günleri parmağımıza kırmızı iplik bağlamadan da hatırlayabiliyoruz
>>Erkek: Ütüyü fişde, yemeği ocakta, arabanın anahtarını kontakta unutmuyoruz. Bunlar daha faydalı.....

>>Kadın: Ortalıkta alakasız her türlü nesne ve sözcükten cinsel çağrışımlar çıkarıp günün yarısını seks düşünerek geçirmeyiz...
>>Erkek: Valla geyik olsun diye yapıyoruz. Hem siz günün yarısını güzelleşmeğe çalışarak geçiriyorsunuz. HANGİ AMAÇLA : ))

URFALI
11.10.07, 19:27 PM
bayanla ve erkekler icin bankamatik kullanma klavuzu

Bankalar arabayla yanaşıp para çekilebilecek
bankamatikleri hizmete soktuklarından kılavuzu iyi okuyup iyice bellemekte
fayda var!!!

Erkekler için:

1- Aracınızla bankamatiğe yanaşın.
2- Sol ön camı açın.
3- Kartınızı yuvaya sokup şifrenizi girin.
4- Çekmek istediğiniz tutarı girin.
5- Kartınızı, paranızı ve fişinizi alın.
6- Camı kapatın.
7- Yolunuza devam edin.

Kadınlar için:

1- Aracınızla bankamatiğe yanaşın.
2- Geri vitese takıp camla makine aynı hizaya gelmesi için gereken miktarda geri gelin.
3- El frenini çekin, camı açın.
4- Çantanızı bulun, kartınızı bulmak için ön koltuğa boca edin.
5- Radyonuzu kapatın.
6- Kartı makineye takmaya çalışın.
7- Arabadan bariz miktarda uzak kalan makineye daha rahat
ulaşabilmek için arabanın kapısını açın.
8- Kartı yerleştirin.
9- Doğru tarafından tekrar yerleştirin.
10- İç kapağında şifrenizin yazılı oldugu telefon defterinizi bulmak için çantanızı kurcalayın.
11- Şifrenizi girin.
12- İPTAL tuşuna basın ve doğru şifrenizi girin.
13- Çekmek istediğiniz tutarı girin
14- Yan aynadan makyajınızı kontrol edin.
15- Paranızı ve fişinizi alın.
16- Çantanızı tekrar koltuğa boşaltarak cüzdanınızı bulun ve
paranızı içine koyun.
17- Fişinizi fermuarlı bölüme yerleştirin.
18- Makyajınızı tekrar kontrol edin.
19- 1 metre ilerleyin.
20- Bankamatiğe doğru geri geri gelin.
21- Kartınızı alın.
22- Çantanızı tekrar döküp kredi kartlığınızı bulun ve kartınızı
uygun yere yerleştirin.
23- Arkanızda söylenmekte olan erkek sürücüleri kızdırmak için
uygun el hareketini yapın.
24- Motoru tekrar çalıştırın ve yola devam edin.
25- 5-6 kilometre ilerleyin.
26- El frenini indirin.

key_20
11.10.07, 19:56 PM
bunu niliyodum
hatta sitede okudum
gerçekten de öyle
kadınlar otobüste para verirken de 2 saat geçiyo

AYGUNNN
22.02.08, 04:32 AM
urfalı ve alim ikiside birbirinden bomba olmuş paylaşım için teşekkürler geberdim gülmekten:)

nedoş
22.02.08, 15:36 PM
güzel olmuş ama kadın ve erkek eşit .....sadece erkekler fiziksel yönden güçlü yaratılmişlar....öyle dimi arkadaşlar....ne dersiniz.....

AYGUNNN
22.02.08, 22:12 PM
fiziksel güç ,gücün çeşitlerinden birisidir sadece o yüzden bunun bizim için pek bi avantajı yok bence nedoş. bir kadın sadece ağlayarak yada tepinerek on tane erkeğin kas gücüyle yaptıramayacaklarını yaptırabilir. işte güç budur:)

feministim
28.06.08, 01:04 AM
erkeklerde fiziksel güç,bayanlarda da beyin gücü vardır.ama erkekler bunu bildikleri halde işlerine gelmediği için kabul etmiyolar

URFALI
28.06.08, 17:14 PM
erkeklerde fiziksel güç,bayanlarda da beyin gücü vardır.ama erkekler bunu bildikleri halde işlerine gelmediği için kabul etmiyolar

Hadi ben kabul ediyorum diyelim.
Erkeklerde fiziksel güç bayanlarda beyin gücü var.
Ama o gücü kullanabilen var kullanamayan var.Kullanabilen mutludur.
Kullanamayanda sanırım feminist olur? ;)

...NMT...
28.06.08, 17:55 PM
şştttt lütfen tartışma ortamı istemiyoruzzzzz
ayrıa feministlik akılla ilgili bişey deildir. bu bir seçimdir ve herkes seçimlerinde özgürdür
lütfen tartışma başlatacak davranışlarda bulunmayınnnn

feministim
30.06.08, 16:49 PM
urfalı arkadaş ilk önce fenizmin ne olduğunu araştır bi iyice öğren,birazda madur olan kadınlar açısından düşün kendini bi onların yerine koy,daha sonra konuş.madur her kadın beyinn gücünü kullanamadıkları için mi madur oluyorlar ve fenizm adında bi akım ortaya çıkıyo??????????

URFALI
05.07.08, 09:25 AM
urfalı arkadaş ilk önce fenizmin ne olduğunu araştır bi iyice öğren,birazda madur olan kadınlar açısından düşün kendini bi onların yerine koy,daha sonra konuş.madur her kadın beyinn gücünü kullanamadıkları için mi madur oluyorlar ve fenizm adında bi akım ortaya çıkıyo??????????

Feminizm; görünümde kadın-erkek arası ilişkilerde eşitlik talep eden ama bana göre ful özgürlük isteyen akım.(izm)

Bikere ben kadın erkek eşitliğine inanmıyorum.
(hemen feminist damarlarınız kabarmasın durun durun)
Eşitliğe inanmıyorum dedimse erkek kadından üstündür demedim.
Kadın erkekten üstündür de demiyorum.
Yerine göre kadın erkekten üstün, yerine göre erkek kadından üstündür.
Ama o ful özgürlük olayına karşıyım.
Dünyanın çivisini çıkaracaksınız.

feministim
05.07.08, 16:29 PM
yerine göre erkek,yerine göre kadın üstündür demişsiniz ya sizce yerine göre dediğiniz şeyler erkeklerde mi çok,bayanlarda mı?(mesela ben bi örnek vereyim erkeklerin çoğu derler ki "kadın araba kullanmaz,beceremezler"burda yerine göre erkek üstün tutuluyo diyebilirsiniz ama ben de diyorum ki kadının araba kullanamayacak kadar aptalmı?acaba erkeklerin iki tane mi beyni var? KISACASI;yerine göre diyorsunuz ya bu yerine göreler erkekler de çok abartılıyor.ve kadın devredışı bırakılıyor