PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Unisex Yorumları

ARİF
11.10.07, 18:04 PM
her iki cins icin gecerli olan seyler

tekstil sanayinin icat ettigi hercinsin giyebilecegi giyecek modellerine verdigi isim. harika bir bulus. ama delikanli adam unisex giymez.
universal sex in kısaltılmış hali
üniversitelerde gizli kapaklı yapılan sex için kullanılan kısaltma.

heterosexuelin elbise versiyonu

universitelilerin sex paritesi de denebilir..hondullar i¢in ge¢erlidir..
müşteri pazarını genişletme.unisex agda,prezervatif,orkid vs.yaratıcı cözümler.ancak su da var ki her insanda farklı olabilme ihtiyaçları sonucunda tüketim şekillenir. hep bu seri üretim,tüketim toplumunda bize farklılığı asılar markalar,işte pepsi new generation,loreal-ben buna degerim,daha fazlasını iste digerine oranla,sen baskasın,sen sürüden kopuksun vs.bu durumda bir digeriyle mesela erkek arkadasınla aynı parfumu kullanabilme imkanını sunmaları sadece bi sasırtma politikasıdır,yani egerki hala bi kaç nostaljik lavuk kaldıysa,onları soyle bi sersemletelim,belki bu üründe bi kaçış yolu ararlar,bunda bi farklılık görürler tavrıdır.
1. birleşmiş milletlerin cinsellikten sorumlu kolu.

kimisi artık bu söylemde
insanlar iki uçta
birbirinin antidotu
birbirinin yerinde
iki can tek soluk
tek can iki gövde

üniversitede kızlar teklif ediyormuş'un kısaltılmışı.

gunherdi
12.10.07, 12:07 PM
bence erkek adam unisex giyebilir.erkeklik elbiseyle olmaz

u_k_a_l_a
08.11.07, 10:16 AM
:x: saollll

CaDı
13.11.07, 15:21 PM
yaa ben aradım bu bölümün moduyum ama ne bulcam ben buraya ya:D

GAME_star
22.11.07, 19:17 PM
benim nike çantamın etiketinde adult_unisex yazıyo o her iki cinsin içinde uygun oldugunu mu anlatıyor yani

cafein34
22.11.07, 22:43 PM
o ne ya[Linkleri görmek için üye olmalısınız...]

kaosculiseli
09.12.07, 18:27 PM
ii güzelmiş tebrkler

GAME_star
17.12.07, 20:36 PM
ne güzelmiş bide sölesen

djoguzalp
19.12.07, 02:43 AM
benim nike çantamın etiketinde adult_unisex yazıyo o her iki cinsin içinde uygun oldugunu mu anlatıyor yani

evt o anlamda :) . Üniversitedeki sex partileri ben sadece bu olarak biliyordum çok anlamlıymış demek :)

AYGUNNN
15.02.08, 22:34 PM
müşteri pazarını genişletme.unisex agda,prezervatif,orkid vs.yaratıcı cözümler.ancak su da var ki her insanda farklı olabilme ihtiyaçları sonucunda tüketim şekillenir. hep bu seri üretim,tüketim toplumunda bize farklılığı asılar markalar,işte pepsi new generation,loreal-ben buna degerim,daha fazlasını iste digerine oranla,sen baskasın,sen sürüden kopuksun vs.bu durumda bir digeriyle mesela erkek arkadasınla aynı parfumu kullanabilme imkanını sunmaları sadece bi sasırtma politikasıdır,yani egerki hala bi kaç nostaljik lavuk kaldıysa,onları soyle bi sersemletelim,belki bu üründe bi kaçış yolu ararlar,bunda bi farklılık görürler tavrıdır.

demek ki neymiş ööle donla parfümle sürüden kopulmazmış:) teşekkürler eğlenceli bi yazıydı

Dj @rt@n
12.03.08, 16:23 PM
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D diyorum başka bişey demiyorum :D:D:D:D:D

İsimSiz
13.03.08, 13:18 PM
bişey anlamadım:( :S

GAME_star
11.09.08, 17:33 PM

demek ki neymiş ööle donla parfümle sürüden kopulmazmış:) teşekkürler eğlenceli bi yazıydı

eheheh bu yoruma bitttim

mor_efsane
11.09.08, 20:53 PM
bendeeeeeeeee